2018.09.07. 17:19:06 13426 341

20+2 konyhai trükk, aminek Te sem bírsz ellenállni!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A konyhában szorgoskodni jó. A konyhában szorgoskodni jó, pláne, ha meg is van erre, ehhez minden eszközöd. Ha pedig nincs, akkor pedig jó, ha tudod: a konyhában ötletelni is igen jó dolog, és rendkívül hasznos!

Tiszta konyha - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Tiszta konyha

Az ember lánya csak ámul és bámul, micsoda egyszerű, ám annál nagyszerűbb és hasznosabb trükköket képesek egyesek összedobni, szinte másodpercek alatt. A legtöbbhöz valamilyen vágóeszközön, esetleg egy öngyújtón kívül nem igazán szükséges semmi! No, most figyelj!

Feliratkozni a csatornára itt van lehetőséged! További ötleteket pedig innen meríthetsz! Jó szórakozást!

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

A krampusz: A téli ünnepek sötétebb oldala

A krampusz egy olyan figura, akit a téli ünnepek kapcsán sokan ismernek, különösen Közép-Európában és az Alpok régiójában. Bár a Mikulás hozza az ajándékokat a jó gyerekeknek, a krampusz a rossz magatartású gyermekeket "látogatja meg". Ez a különös alak az ünnepi szezon sötétebb és hagyományokkal rendelkező oldalát reprezentálja. Az alábbiakban közelebbről megvizsgáljuk a krampusz történetét, szimbolikáját és azokat a hagyományokat, amelyek körülveszik ezt a misztikus alakot.

Mikor mondhatod magad sikeresnek?

A siker fogalma köré a legtöbben az anyagiakban való gyarapodást gyűjtik. A siker azonban ennél jóval több. Szinte azt is mondhatnánk, hogy legalább annyiféle siker alternatíva és meghatározás létezik, ahány ember. Ekként lehet a siker személyre szabott. Figyelemre méltó azonban az angol novellista F. Forsyth definíciója, aki szerint a siker: elérni mindazt, amit az ember célul tűzött ki maga elé. Ez ugyanakkor nem szűkíthető le csupán csak a hírnévre, a vagyonra, a társadalmi státuszra. Sem nem tévesztendő össze az előbb felsoroltakkal.

Főzz levest petrezselyemből!

Ma már írtunk a petrezselyem jótékony hatásairól, most abban segítünk, hogy miképp fogyaszthatsz belőle többet. Amennyiben szereted a leveseket, akkor mindenképpen érdemes kipróbálnod a következő receptet, amelynek természetesen a főszereplője a zöld csodanövény.