2018.09.07. 17:19:06 13594 341

20+2 konyhai trükk, aminek Te sem bírsz ellenállni!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A konyhában szorgoskodni jó. A konyhában szorgoskodni jó, pláne, ha meg is van erre, ehhez minden eszközöd. Ha pedig nincs, akkor pedig jó, ha tudod: a konyhában ötletelni is igen jó dolog, és rendkívül hasznos!

Tiszta konyha - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Tiszta konyha

Az ember lánya csak ámul és bámul, micsoda egyszerű, ám annál nagyszerűbb és hasznosabb trükköket képesek egyesek összedobni, szinte másodpercek alatt. A legtöbbhöz valamilyen vágóeszközön, esetleg egy öngyújtón kívül nem igazán szükséges semmi! No, most figyelj!

Feliratkozni a csatornára itt van lehetőséged! További ötleteket pedig innen meríthetsz! Jó szórakozást!

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...