2017.11.21. 16:18:41 14185 389

2 hét és sorsolunk, utána jöhet a szép karácsony!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Legalábbis a nyertesnek biztosan nagyon szép lesz az idei karácsony! Azért mi majd gondoskodunk róla, hogy a többieknek se legyen nagyon panaszuk, rengeteg jó pofa karácsonyi ötlettel, recepttel és aktuális cikkel szórakoztatunk majd titeket a sorsolás után is. De addig is rengeteg dolgot megtehetsz, hogy növeld az esélyeid!

Téli öröm - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Téli öröm

Összeszedtük nektek, hogyan gyarapíthatjátok a nyereményszámlán található összeget a leghatékonyabban, és hogyan növelhetitek esélyeiteket a nyerésre a legegyszerűbben. Ha új vagy, akkor nagyon hasznos tudnivalók következnek, ha pedig már régóta tag vagy nálunk, akkor is jól jöhet az információ.

Nyerj az ismerőseid segítségével!

A legegyszerűbb módszer arra, hogy az esélyeidet megsokszorozd, az az, ha meghívod ismerőseidet a PROAKTIVdirekt életmód klub játékába! Minden új tag után, akit neked köszönhetünk 10.000 Ft-ot írunk jóvá a nyereményszámládon. Vigyázz, csak akkor, ha valóban létező személyről van szó, és csak azután, miután ő is beregisztrált nálunk.

Az egyedi meghívó linkedet kell használnod, hogy beazonosíthassuk a baráti köröd. Így néz ki: https://proaktivdirekt.com/profil/nyeremenyjatekok/mutat/nyeremenyjatek-2017-osz/ plusz a végén az egyedi számokból és betűkből álló kód.

A meghívásokkal nemcsak a nyereményszámládon található összeget, hanem akár az esélyedet is növelheted, ha az ismerősöd nyer, akkor Te is!

Figyelem! Ne spammelj, mi sem szeretjük a kéretlen üzeneteket!

Regisztrálj partnereinknél is!

Ezen linkekre kattintva 1000 Ft jóváírást kapsz, plusz részt vehetsz az 1.000.000 Ft-os nyereménynövelés sorsolásán is!

A nagy sorozat teszten LG Smart TV-t nyerhetsz>>

Naponta egy Philips termék vár rád itt>>

Garantált ajándékokat kaphatsz, utalványokat nyerhetsz itt>>

Iphone S6-ot nyerhetsz és 400.000 Ft összértékű utalványhoz is hozzájuthatsz itt>>

Még több partnerajánlatot találsz a nyereményjáték oldalán, a profilodban.

Küldd be nekünk kedvenc karácsonyi recepted!

Azok között, akik december 3-ig elküldik kedvenc receptjüket a recept@proaktivdirekt.com e-mail címre, kisorsolunk 1.000.000 Ft nyereménynövelést! A bónusz játék további részleteit itt olvashatod.

Olvasd magazinunkat!

Írásainkkal nap mint nap jól szórakozhatsz, hasznos tippekkel gazdagodhatsz, és a legfontosabb hírek, közhasznú információk is eljutnak hozzád. A cikkeink olvasásával napi maximum 2000 Ft-tal (500 Ft cikkenként, napi max. 4 cikk) növelheted a nyereményszámládon látható összeget is.

A direktnekem alkalmazással beállíthatod, hogy mely témák érdekelnek, és ezekről e-mail értesítést küldünk neked.

Kellemes és hasznos elfoglaltság tehát a PROAKTIVdirekt nyereményjáték életmód magazinját olvasni>>

A következő sorsolásig, december 5-ig tehát jó sok tennivalód akadhat!

Hajrá mindenkinek!

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában