2015.06.25. 17:30:35 5777 241

10 perces tornagyakorlat a hátfájás ellen - videón
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Az ülőmunka egész egyszerűen gyilkos az ízületeknek és az izmoknak, ezért nem árt egy hosszú munkanap végén ellazítani őket. Ha nincs arra lehetőséged, hogy eljárj egy edzőterembe, uszodába vagy fitneszterembe, akkor marad az otthoni torna.

Jóga - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Jóga

Egyszerű jóga gyakorlatsor a hátfájás ellen

A hátfájás, derékfájás enyhítésére nem szabad megerőltető gyakorlatokat végezni, de a következő gyengéd jógagyakorlatok nagyon is ajánlottak.

Mivel valóban nem akarjuk megterhelni a testet, ezért nincs szükség nyakatekert figurákra és nehéz tornagyakorlatokra. A videón szereplő jógapozíciókat pár alkalom után már magadtól is meg fogod tudni csinálni, hiszen egészen egyszerűek, az utasítások könnyen követhetőek, és remek tanácsokat is kapunk az otthoni jógázáshoz. Végezd el őket naponta a jobb közérzetért és az ülőmunka negatív hatásainak kiiktatásáért, a hátfájás megelőzéséért.

Mit tegyél, ha nem tudsz odafigyelni a légzésre?

Az első pár alkalommal nem gond, ha a légzéstechnika nem megfelelő, először sajátítsd el a helyes mozdulatokat! Majd amikor ezek megvannak, kezdj el tudatosan figyelni a légzésedre, hiszen ezzel is segíted a nyújtást, ráadásul a stresszt is levezetheted.

Ha már magától megy a gyakorlatsor, próbáld ki a szabadban is!

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tesztett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...