2015.01.22. 14:02:56 5648 42

10 dolog, amit egy apa átadhat a fiának
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Szeretnél átadni valami értéket a fiadnak, amiről egész életében Te fogsz az eszébe jutni? Íme néhány tipp, ami egy apa-fiú kapcsolatból nem hiányozhat, és amivel egy kicsit elmélyítheted a kapcsolatotokat.

Apa-fia kapcsolat - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Apa-fia kapcsolat

1. Egy szerencseszám

Szerencseszámra mindenkinek szüksége van, és ha ezt a szerencseszámot az apánk adja, még inkább hiszünk benne.

2. Egy csapat, akiért szurkolhat

Ez az öröm apáról fiúra szállhat, és igazán szoros kapcsolatot kovácsolhat belőle, hiszen együtt járhattok a meccsekre. Tökéletes közös program!

3. Egy csapat, amit utálhat

Igen, szükség van valamire, amit szívből utálhat, indok nélkül, vannak örökös ellenfelek, ez az élet rendje...

4. Egy szép és praktikus kiskés

Minden férfinak szüksége van egy jó faragó, vágó, mindenre használható késre, ami elfér a zsebében.

5. Történetek a fiatalkorodról

Emberi, vicces anekdoták a saját fiatalkorodról, amelyekkel akár az egész családot elszórakoztathatod, és közelebb engedheted magadhoz.

6. Egy szent könyv

Nemcsak a Biblia lehet az, hanem bármely klasszikus, ami nagy hatással volt Rád is gyerekkorodban, legyen az a Tüskevár vagy a Huckleberry Finn, esetleg Rejtő. Ha nem annyira szereted az irodalmat, tanulmányozzátok együtt a világatlaszt. Ez később még hasznos is lehet. Ne sértődj meg akkor sem, ha a fiadnak a Tüskevár helyett a Harry Potter tetszik... Változnak az idők, de az olvasás szeretetét add át!

7. Rajongás két filmért

Egy vígjátékért és egy komoly filmért. Mondjuk a Másnaposok és a Harcosok klubja.

8. Az apró lépések tisztelete

A legtöbb munkát csak apránként lehet elvégezni, és mindenhez időre van szükség. A legjobb, ha ezt megtanulja a gyerek is. Nem akarhatunk mindent azonnal. Sok kicsi sokra megy!

9. Hogyan leljen örömet az emberekben

Nagyon sokan kiborulnak az emberektől, az emberek különbözőségétől, pedig pont ebben rejlik az emberi faj szépsége. Tanítsd meg, hogyan élvezze a különbségeket és a kapcsolatokat az emberekkel!

10. Barkácsolás

Vagy legalább arra tanítsd meg, hogyan cserélje ki a villanykörtét, hogyan tankoljon, hogyan szereljen fel egy polcot. Egy férfi nem élhet ezen képességek nélkül, legalábbis a leendő felesége biztosan furcsán fog nézni rá, ha nem hajlandó kicserélni a villanykörtét. Hasznos lehet, ha idősebb korára a tűzrakáshoz is ért.

Forrás: topshop.hu

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...