2019.03.18. 18:03:30 9878 288

1 szuper szempillaspirál –7 remek ötlet
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Itt a tavasz, szerelem, boldogság a levegőben. Ha még csak várjuk a szőke herceget, vagy ha már meghódítottuk, de szeretnénk őt újra elcsábítani, egy igéző tekintetnél kevesebb hatásos dolog van. Ehhez pedig szükségünk lesz csábítóan pillogó pillákra, ahhoz pedig egy szuper szempillaspirálra!

Szempilla - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Szempilla

Ja, és néhány trükkre, amiben a pillafestékünk lesz a partnerünk.

  • Fésüld át őket! Veled is megesik, hogy spirálozás után szempilláid kicsit, vagy éppen nagyon kuszán állnak? Végy egy használt fogkefét, vagy spirálkefét és fésüld át ezzel a pilláidat!

  • Összeállt? Talán Neked is ismerős a szituáció: végre megvan a hiperszuper, növesztő, dúsító, ápoló szempillaspirálod, ám néhány hét használat után máris összeáll, összecsomósodik a kis hengerben! Csöppentsd bele néhány cseppet a kontaktlencse folyadékodból, rázd össze és máris eltűntek a csomók.

  • Szeretnél igazán dús pillákat? Akkor mindkét oldalról spirálozd be a pilláidat, ne csak alulról!

  • Hiba nélkül? Menni fog! Ha szeretnéd elkerülni, hogy az alsó pilláid festése közben összemaszatold a bőröd a szemed alatt, tény oda egy kiskanalat, vagy egy kozmetikai kendőt, papírzsebkendőt! A felesleges festék így ezeken landol, nem az arcodon!

  • Még igézőbb tekintet? Nem lehetetlen! Ehhez először a pillák végeit kell kifesteni, majd hagyd megszáradni. Ezután mehet rá még egy réteg!

  • Hogy szedd le könnyedén a vízálló sminket? Van egy tippünk! Először vigyél fel a pilláidra a hagyományos, vagyis a nem vízálló festékből, majd mehet rá a vízálló réteg! Így kihasználhatod a spirál víztaszító hatását, viszont nem lesz nehéz eltávolítani!

  • Mitől tűnnek pilláid még dúsabbnak? Fesd ki a pillákat, majd mehet rá egy is púder, vagy hintőpor, végül még egy réteg festék! Forrás: miss.at

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...