2015.03.28. 19:00:00 11204 421

1 óra mínusz: 5+1 Proaktív ötlet a nap elütésére
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A hétvége egy órával rövidebb, szóval érdemes nagyon alaposan kihasználni. Több ötletünk is van a március 29-én éjszaka aktuális óraátállítás miatt megrövidült vasárnap hasznos eltöltésére.

Vasárnapi piknik - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Vasárnapi piknik

1. Kirándulás a szabadban

Vasárnapi ebédfőzés/kertészkedés/szerelgetés helyett fogd a családot vagy a barátokat és menjetek el a legközelebbi kiránduló helyre. Piknikezzetek vagy süssetek szalonnát.

2. Takarítás

Csavard fel a hangerőt a rádión vagy tedd be a kedvenc lemezed. Esetleg hallgasd a 90-es vagy 80-as évek zenéit ;). Válogatósabbaknak takarításhoz (is) jól jöhet a Ponyvaregény c. film zenéje.

3. Ágyban maradós

Ha régóta vagy esetleg soha nem csináltál ágyban fekvős napot (óriási hiba!), akkor itt az ideje! Ez a nap már úgyis félig elment. ;) Legjobb lesz, ha ki sem kelsz az ágyból. Filmek, könyvek, reggeli, ebéd és vacsora az ágyban. Ámen. Természetesen egy partnerrel a legjobb ;), de egyedül sem megvetendő, főleg, ha az utóbbi időben túl sokat dolgoztál. Jó pihenést!

4. Főzz különleges vacsorát

Még ha későn is ébredtél, és délre már nem készülsz el a vasárnapi ebéddel, ne add fel! Egy kiadós reggeli után, isteni ételt készíthetsz vacsorára. Például csirkéből.

5. Cukrászdázás

Járd végig a város kávézóit és cukrászdáit a barátaiddal vagy a családoddal. Vasárnapi menü egy étteremben és utána a szomszédos kávézó vagy cukrászda terasza, esetleg séta a városban fagyival a kézben. Csodás napod lehet! Irigyellek!

+1. Olvasd a Proaktív magazint és ajánld ismerőseidnek is! ;)

Még csatlakozhatsz aktuális nyereményjátékunkhoz is. Regisztrálj most és nyerj holnap (Sorsolás: márc. 30.)! :) Lemaradtál? Ne aggódj, negyedévente újra sorsolunk!

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...