2018.06.25. 14:41:35 12591 284

Zsíros, de nincs kedved megmosni? – Frizura tippek zsíros hajra
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Az ember lánya néha van úgy, hogy legszívesebben csak bedőlne az ágyba, és ezzel véget is érhet a nap. De persze, még előtte zuhanyzás, fogmosás, kis kence ide, kis kence oda. Ja, és hajat is kellene mosni, mert már kicsit zsíros. Á, dehogy, jó lesz az még úgy…

Zsíros haj - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Zsíros haj

No, ilyenkor jól jön néhány szuper gyors, amolyan „ápol és eltakar” típusú frizura a zsíros fürtökre!

Van választásod…

… hogy hova teszed a választékod! Ha csupán a hajtöved kezdett el még csak zsírosodni, és mondjuk a választékod a bal oldalon van, akkor most kerüljön a jobb oldalra. Vagy fordítva! Máris frissebbnek hat a frizurád!

Lehet még fokozni? De lehet ám!

Ha szereted az extrém megoldásokat, és van otthon (töménytelen mennyiségű:-)) vizes hatású hajzseléd, akkor kenj belőle a tincseidre, simítsd rá a fejedre, illetve kissé hátra a hajad és már kész is a frizura! Arra ügyelj, hogy az arcbőröd maximálisan tiszta és ápolt legyen, tehát egy alapos arctisztítás után egy leheletnyi sminket mindenképpen tegyél fel!

Ami mindig bejön!

Csinálj kontyot a fejed tetején, esetleg jöhet egy szuper copf - egy csat segítségével egyszerűen csak tűzd hátra a nem éppen friss tincseket.

Elő a sáladdal!

Manapság amúgy is divatos a női frizurákon a turbán, ami valamilyen színes sálból, kendőből készült, így két legyet ütsz majd egy csapásra: eltakarod a nem éppen frissen mosott hajad, és még trendi is leszel!

Forrás: miss.at

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...