2017.06.02. 15:23:44 11398 353

Zseniális tippek és trükkök, hogy gyorsan menjen a felújítás
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Bútorok összeállítása, felújítás, festés, kötözködés, lakás átrendezése, dekorációja - nem kevés elhivatottságot, munkát és időt igényelnek ezek a dolgok, de mind belevágunk egyszer csak, hiszen a végén olyat kapunk, ami miatt megéri: egy igazi otthont! Ezekkel a trükkökkel pedig a munka része sem lesz olyan fájdalmas!

Szerszámok - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Szerszámok

Ezek a videók egytől-egyig zseniálisak, és nagyszerű praktikákat leshetsz el belőlük egészen a szegeléstől a csavarozáson át a festésig. Nemcsak elhivatott barkácsolóknak kötelező belepillantani, hanem mindenkinek. Hidd el, érdemes végig nézni őket, könnyebb lesz az életed!

1.

2.

3.

Forrás: youtube.com

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Idős demens a családban. Vigyázz rá!

Miért pont most vettük elő ezt a témát, hiszen a demencia általános jelenség és idős emberek esetében elég gyakran előfordul? Ennek sajnos megvan a szomorú és aktuális oka. Mégpedig az évszak, a tél és az ilyenkor gyakori fagypont alatti hőmérséklet. A demencia miatt ugyanis ebben az évszakban könnyen előfordulhat, hogy ha idős emberek úgymond elcsavarognak, akkor életveszélyes helyzetbe sodródnak. Ha eltévednek, ne adja ég, nem lakott területen, akár halálra is fagyhatnak. Ezért vizsgáljuk meg azt, hogy mit is jelent igazából az időskori demencia, hogyan vesszük észre a jeleit és mit tehetünk ebben az esetben, hogy ne érje idős hozzátartozónkat baj.

Spenót - sokkal több, mint a főzelék!

A spenótra akkor kezdtem el először más szemmel nézni, amikor Horvátországban briliáns spenótos burgonya köretet kaptunk a grillezett tonhalunk mellé. Egyszerűen fenomenális volt! A mi petrezselymes burgonyánkhoz tudnám hasonlítani, de sokkal több spenóttal tálalták. Soha életemben nem ettem meg a spenótfőzeléket, és semmilyen spenóttal készült ételt eddig a napig, majd rajongóvá váltam.

Élesztő kérdés: Frisset vagy szárítottat válassz?

Mi történik, ha kelt tésztát készítenénk, de csak instant élesztők van otthon? Biztos, hogy a recept többi részét változatlanuk hagyva sikerülni fog a sütemény? Az élesztő fajtájának megváltoztatása sajnos igényel egyéb módosításokat is. Kerülj velünk képbe élesztő-ügyileg!