2017.01.04. 17:45:08 12211 290

Zene és humor a köbön - az összes Carpool karaoke egy mixben!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Amerikában 2016 egyértelmű sikersorozata James Corden Carpool karaokéja. Aki nem ismerné: híres énekesek, sztárok, jó hangú celebek beülnek egy autóba, és saját illetve mások slágereit éneklik el. Vendég volt többek között Adele, Stevie Wonder, Michel Obama vagy George Clooney és Julia Roberts is! Vicces és jó hangulatú kis show kerekedik a közreműködésükkel, amit érdemes megnézni kikapcsolódás gyanánt!

Carpool karaoke mix - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Carpool karaoke mix

Szóval James Corden Late Late Showjának egyik eleme, a Carpool karaoke igazi sikersztori. A sztárok és jó zenék ütős egyvelegeként egy rövid, kifejezetten humoros és élvezetes show-t kapunk, s talán egy kicsit jobban megismerhetjük a sztárokat félig civilben.

2016 zárásaként született egy mix, ami az összes emlékezetes jelenetet összefoglalja, és egy izgalmas, jó zenékkel tűzdelt kis videót kapunk, ami az év első hetében biztosan segít feldobni a hangulatodat egy fárasztó és hideg nap után.

Szóval jól esne egy kis kikapcsolódás? Nézd meg ezt mixet!

AnDyWuMUSICLAND kifejezetten érti a dolgát, és a zenék nagyszerűen olvadnak egymásba, a képek pedig magukért beszélnek. A sztárok is legalább annyira élvezik a közreműködést James Corden műsorában, mint amennyire a nézők a végeredményt!

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...