2021.09.07. 11:30:00 7679 224

Zene az egész világ! Vicces és állati hangok, amik megihlették a zenészeket
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A kicsik figyelmének lekötéséhez a hangutánzó szavak és a vicces kifejezések nélkülözhetetlenek a gyerekdalokban. De fura dallamok és vicces hangok a nagyközönség fülének szánt zeneszámokban sem ritkák! Jöjjön pár komoly és komolytalan gyöngyszem ezek közül!

Állat(i) zenék - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Állat(i) zenék

Mit keres a “beteg kacsa” hangja egy rádiós slágerben? Amúgy milyen a beteg kacsa hangja egyáltalán? Kiderül mindez Stromae leleplező videójából, ahol végigkísérhetjük az “Alors On Danse” című dalának keletkezését. Természetesen kissé komolytalan formába csomagolva:

Találkoztál már az “Alugalug” macska néven elhíresült jószág videóival? Szegény cicus kissé feszült állapotában nagyon érdekes és cuki hangokat hallatott, hogy rögtön megihlette az internet népét. Ez odáig vezetett, hogy egy egész zeneszám épült a cica hangjára! A gyöngyszem The Kiffness műve:

Itt még koránt sincs vége! Alugalug macska és a művész úr együttműködése egy másik fülbemászó dalocskát is eredményezett, és további állati szereplők is csatlakoztak a múzsái sorához. Ha csak a cicákat említjük: Big Lilly, NumNum és Sneeze csupán pár név a kínálatból!

Youtube csatornáján keresgélve érdekes videókat találhatsz, mivel szinte bármi be tudja indítani a férfi kreativitását. Az egyik legújabb alkotása például ez:

Azonban a Magyar Zene Háza által létrehozott alkotás is figyelemre méltó! Dés András és csapata számtalan meglepő hangból komponált szimfóniát. A legtöbb hang beazonosításához a hozzá készült videóra is szükségem volt, bár a leeresztő lufi hangját képes segítség nélkül is felismertem :-)

Forrás: www.youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...