2020.11.24. 18:17:05 11256 247

Vuk, Z meg a többiek – Szuper állatos családi filmek borongós délutánokra
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Nincs mit tenni, a hideg idő nem kedvez igazán a kültéri programoknak, muszáj odabent, a jó meleg lakásban eltölteni az időt. Ha gyerkőc van a családban, pláne érdemes valamivel lekötni a fölös energiáit!

Mesenézés - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Mesenézés

Ugyan a közös családi mozizás nem mindig éppen energiafaló tevékenység, viszont annál jobb! Bemutatjuk a barátságtalan őszi, téli hétvégék főszereplőit!

Vuk

Az örök klasszikus, mely szuper szórakozást kínál kicsiknek és nagyoknak egyaránt!

Stuart Little kisegér

Egy édes kisegér, mint a család legújabb tagja. Hát, érdekes sztori!

Babe

Egy bátor kismalac kalandjai! Lebilincselően aranyos történet!

Csizmás, a kandúr

Kilépve ogre barátja árnyékából, a doromboló kandúr így is izgalmas kalandokba keveredik!

Rangó

Szerintem a világ első animációs, vagy úgy általában filmje, aminek egy kaméleon a főszereplője!

Z, a hangya

Egy hangya, aki többre vágyik, és egy hangya, aki pszichológushoz jár, hogy feldolgozza elnyomott életét. És persze, jön a szerelem is, csak hogy tovább bonyolódjanak a dolgok!:-)

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...