2018.09.18. 18:00:10 11701 361

Viszlát harangvirág, helló varjúháj! Itt jönnek az őszi virágok!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A napsütéstől fakó növények elköszönnek tőlünk, de mi, természetkedvelők, mégsem szomorkodunk, hiszen átadják helyüket a mélyebb színű szirmoknak. Ha te is vágysz egy színpompás őszi kertecskére, ne csak a dísztököket ültesd! Íme, a csodás szín kavalkád főbb résztvevői!

Lila dália - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Lila dália

Ágyásba

Őszirózsa, örökzöldek és díszkáposzták. Jut még más az eszedbe? Nekünk igen:

Dália – A rengeteg féle színvariációban nemesített virágot tavasszal kell telepíteni, hogy őszre teljes pompájában uralhassa kertünket.

Lampionvirág – Avagy zsidócseresznye. A bokros, télálló növény igazi őszi hangulatot csempész kertünkbe narancsszínű, lampionra emlékeztető termésével.

Őszi kikerics – A termesztett fajták gumóit megvásárolva benépesítheted kertedet eme színpompás, kecses virágokkal. Kaspóba, balkonládába

Itt is megvannak a bevett klasszikusok, úgy mint az árvácska és a krizantém, ám számos bájos növényt virágoztathatunk az erkélyen és a kerti út mentén kis ládácskákban:

Csarab – A hangafélék családjába tartozó növény virágai télre megszáradva megőrzik lila színűket. Addig pedig a mi feladatunk a vízutánpótlás.

Októberi varjúháj – Csüngő szárai miatt fellógatásért kiált. Elbűvölő virágai és színes levelei elegánsan öltöztetik verandánkat.

Sziklakertbe

Az egész évben virágzó évelők mellé ősszel párosíts új növényeket:

Cickafark – Ne csak gyógynövényként gondolj rá, hiszen virága sárga, rózsaszín és piros színben is pompázhat fajtától függően.

Sóvirág – A lilás-kékes virágzatú növény nevét onnan kapta, hogy még szikes, homokos talajban is megél. Sziklakertbe ideális.

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...