2020.11.26. 13:34:01 6928 150

Visszajár az előleg, nem érvényesíthető a kötbér a foglalásoknál a korlátozások miatt
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Visszajár az előleg és nem érvényesíthető a kötbér a Szallas.hu-nál azoknál a foglalásoknál, amelyeket érint a járvány visszaszorítása érdekében bevezetett kormányrendelet, mivel megszűnnek a november 11-e és a december 11-e közötti időszakra szóló szerződések a nem üzleti célú vendégek és a szálláshelyek között - közölte a szállásfoglaló oldal az MTI-vel csütörtökön.

Szálloda - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Szálloda

Szabadidős célú szállásfoglalásra ugyanis csak december 11-e utáni érkezéssel van lehetőség - hívja fel a figyelmet a Szállás.hu.

A járvány miatt bevezetett intézkedések szerint - amelyek minden szálláshelyre vonatkoznak - a szabályozott időszakban csak azok jogosultak az utazásra, akik üzleti, gazdasági, oktatási, rendvédelmi, egészségügyi utazóknak minősülnek, ezt leigazolják és jelzik a szálláshely felé.

A közlemény szerint a tilalmat megszegő szállásadó és vendég is büntethető, a szállásadó 100 ezer és 1 millió forint közötti pénzbüntetésre, illetve 1 nap és 1 év közötti bezárásra számíthat, a vendéget 5 ezer és félmillió forint közötti bírsággal sújthatják.

Szigetvári József, a Szallas.hu csoport vezérigazgatója szerint akinek a korlátozások idejére szóló foglalása van, két dolgot tehet, amivel hozzájárulhat a belföldi turizmus túléléséhez: egy későbbi dátumra teszi át foglalását, vagy a foglalást úgy módosítja, hogy nem ad meg hozzá dátumot.

Forrás: MTI

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...