2020.11.12. 15:59:00 9020 223

Viselj természeteset az ajkadon! - Ajakrúzs házilag
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A néhány hónappal ezelőtti karantén miatt bőven megtanultunk mindenféle kencéket, krémeket magunk csinálni. Nem volt egyszerű, de belejöttünk, sőt, sokan most már egész magas fokon űzzük a „kotyvasztást”. Mi lenne, ha ajkunk színeiről is mi gondoskodnánk?

Rúzs - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Rúzs

Készítsünk házilag mi magunk ajakrúzst, a következő hozzávalókkal:

-1 teáskanál méhviasz

-1 teáskanál mandulaolaj

-fél vagy negyed teáskanál kozmetikai pigment

-1 teáskanál sheavaj

-rózsaolaj vagy levendulaolaj

-igény szerint E-vitamin

Vízgőz fölött olvaszd meg a méhviaszt, add hozzá a mandulaolajat és a sheavajat, majd keverd össze az egészet. Vedd el az edényt a vízgőz fölül, majd egy habverővel keverd bele a pigmentet. Egészen addig keverd, amíg egy sima masszát nem kapsz. Néhány csepp éteri olajjal finom illatot is adhatsz a rúzsodnak, ezt most érdemes belekeverned. Ha szeretnél bele E-vitamint, az is mehet bele most. Töltsd egy kis tégelybe a masszát és hagyd kihűlni.

Forrás: brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...