2023.03.29. 09:55:00 6099 222

Virtuális turkálók: Így add el megunt ruháidat könnyedén
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Nagyon sokáig elajándékoztam azokat a ruhákat, amelyeket már nem szerettem volna többet hordani, ám változnak az idők - sajnos az alakommal együtt -, és úgy döntöttem, hogy akkor veszek csak új ruhát, ha előtte eladtam a nem használtak közül 2-3 darabot.

Használt ruhák fotózása - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Használt ruhák fotózása

Van, hogy pénzügyi nehézségek miatt, de akár szimplán a gardróbszekrény kapacitását figyelembe véve is eladásra kerülhetnek a használt ruháink. Erre jó lehetőséget adnak a szervezett, közösségi ruhabörzék és ruhacserék, azonban ezeken csak korlátozott számú vevőjelöltet érhetünk el. Másrészt ilyen eseményeket nem szerveznek meg elég gyakran.

Hol és hogyan adhatod el megunt és felesleges ruháidat?

Az online tér erre is kínál megoldást: Ruhák eladására a legismertebb közösségi média piacterén, és kimondottan erre a célra szolgáló alkalmazások használata révén is lehetőségünk van. Az online adás-vételnek is megvannak azonban a maga kis trükkjei, amelyeket kitapasztalva jobban tudjuk pörgetni az eladásainkat.

1. Készíts figyelemfelkeltő fényképeket!

Felejtsd el a parkettára szórt és gyűrött ruhák fotózását! Az eladni szándékozott ruhákat hozd olyan formába, amelyekben te magad is hajlandó lennél megvenni. Legyen minden frissen mosott és vasald is ki, amit szabad. A megfelelő világításra is legyen gondod, hogy a képeken a ruhadarab tényleges színe köszönhessen vissza. Valamint válassz olyan hátteret, amely nem vonja el a figyelmet az eladandó tárgyról. Egy másik fontos dolog, hogy a ruha címkéje is legyen jól látható egy fotón, mivel a trendi márkájú cuccok kelendőbbek.

2. Inspirálódj más hirdetésekből!

A korrekt és rövid leírás célratörőbb, mintha hosszan ecsetelnénk a ruha tulajdonságait. Az internet népét a fontos információk érdeklik. A frappáns és emlékezetes szövegek növelik az eladás lehetőségét. Ezekhez - nem vicc - még az autós apróhirdetésekből is lehet ötletet meríteni, vagyis legyünk őszinték és fedjük fel a termék esetleges hibáit!

3. Adj meg reális árat!

Használt dolgok eladásán nem lehet meggazdagodni, így maradj a realitások talaján, és ne kérj az új ruhák és kiegészítők árával megegyező árakat.

4. Törekedj ésszerű reakcióidőt tartani az érdeklődő levelek megválaszolásakor!

Amikor szeretnél ruhákat és egyéb ruházati kiegészítőket eladni, érdemes odafigyelni arra, hogy minden érdeklődőnek válaszolj, aki a hirdetéseinkre reagál. Ha érdemben nem tudsz egyszerre válaszolni, akkor is írj vissza. Ilyen esetben helyezd kilátásba, hogy körülbelül mikor érkezik a kérdésre a pontos válasz.

Szerző: GAM

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...