2020.02.25. 14:13:31 5516 156

Világvégék, amiket a közelmúltban éltünk túl!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Úgy érzed, örökké tart a péntek, vagy nem éled túl a hétfőt? Vár rád egy kibírhatatlan vizsga, egy percig sem bírod már abban a cipőben vagy épp a szakítást nem éled túl? Nézd reálisan, ezeket mind túl kell élned. Hiszen már túléltél mennyi, de mennyi megjósolt világvégét! Íme, néhány, amiért igazán büszkék lehetünk magunkra!

Világvége 2020-ban? - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Világvége 2020-ban?

Talán nem is tudod, mennyi mindent túl éltéltünk már együtt! Társadalmilag. Oké, a ránk leselkedő veszélyek nagyobb részével szembe sem találkoztunk végül, de akkor is, ez már csak jelent valamit! Nézzük sorra…

1999 – szélsőségesen veszélyesnek ígérkező év volt

A félelmetes ezredfordulót emberiség szempontból nem túl sokan élik meg, most is mindössze 6-7 milliárd embert érintett. Mivel azonban mindenkinek ez volt az első, már eleve az ismeretlentől való félelem övezte. Anno élt egy asztrológus, Nostradamus, aki saját idejében ugyan nem volt különösebben megbecsült jós, azonban a 19.században mégis befutott. Júliusra nem csak Napfogyatkozást, de a Nagy Gonosz eljövetelét is megjósolta, mi pedig kapva a vára várt alkalmon, végre tömeges rettegésbe kezdhettünk. Végül más nem történt 1999 decemberének utolsó éjfélén, csak átfordul a digitális naptár egy szokatlan, kettessel kezdődő évszámra és koccantak a poharak, durrantak a petárdák. Azért a napfogyatkozás egy élmény volt!

2000 – a természeti katasztrófák ideje

Ez alapján a két év alapján kijelentjük, hogy az asztrológusok igazán szeretnek ijesztegetni. Valamennyire takarta egymást a Szaturnusz, a Jupiter, a Mars és Vénusz is, ráadásnak beszállt a buliba a Merkúr és mivel ez nem szokásos jelenség, nyilván jön a nagy csapás. Végül nem jött, ment mindenki tovább a maga útján, beleértve a bolygókat is.

2012 – A majáknál elfogyott a „papír”

Erről bizonyára hallottál is, hiszen a média itt már szárnyalt, a kereskedelmi tévéknek és az internetnek hála mind készülhettünk a maják által december 21-ére jósolt végítéletre. Ők lényegében csak abbahagyták azt a bizonyos naptárt, talán mert ekkora volt a kő, vagy mert megunták vésegetni, esetleg beköszöntött az ebédidő. Mi azonban pánikszerűen bespájzoltunk konzervből és palackos vízből. Na nem mintha a világvége után az lenne a legnagyobb gond, hogy mit fogunk enni, ha mind meghalunk...

2015 – a szokásos véres Hold.

Tudományos szempontból egyáltalán nem annyira ritka és nem is jár semmiféle extra gonddal, mikor a Hold szép vörös. 2015-ben azonban négy alkalommal zsidó ünnepre esett, ami kb. 100 évente történik meg (És akkor sem történik általában semmi) – de azért, ha nagyon akarjuk ijesztő.

2017 – X-bolygó

Egy magát kutatónak tituláló David Meade nevű író megjósolta, hogy 2017 szeptemberében puff, belénk csapódik egy erre járó bolygó. Az X nevű. Nagyon találó, ezt kivételesen azonban nem vettük komolyan, így hát nem is következett be. Sajnálom David, majd legközelebb.

2020 – Kettesek és nullák özöne.

Utoljára nemrégiben, 2020.02.02 volt olyan dátum, amikor szintén óvatosan kellett tartós tejet venni, mert a dátum visszafelé is ugyanaz volt. Többen gyanakodtak 2020.02.20-ra is, de a világvége megint elmaradt. Viszont…

A jövőben is mind meghalunk!

2036 ismét körömrágós lesz, most a 2014-ben felfedezett Apophis bolygót várjuk. Egészen pontosan április 13-át kell bevésni a naptárba, ha még valami őrült jó dolgot csinálnál az utolsó napon! De gondolj arra, hogy ez legalább egy vasárnap, nem kell túlélni egy újabb hétfőt!

Ha mégis túl kéne élni...

Stephen Hawking egy zseni volt, és szerinte eleve kell keresnünk egy másik otthont. Mármint bolygó szinten. 1000 éven belül ugyanis feléljük a Föld készleteit és végleg tönkre tesszük valamennyi kincsét. Szóval irány a kering-atlan.com, a bolygó-bérlés.hu, nézzünk egy nagyobbat, összkomforttal, közvetlen kert- és univerzumkapcsolattal...

Míg ezek a site-ok létrejönnek, olvasd el, miket éltek túl eleink!

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...