2015.07.04. 10:45:31 7183 279

Vigyázz, kész, dinnyeszezon! – Így szeld fel könnyedén VIDEÓ
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ha igazi retró feelinget szeretnél, akkor biztos, hogy egy útszéli árusnál vásárolod meg a nyár egyik legkedveltebb eledelét. De könnyen beszerezheted a legnagyobb „hiperszupermarkatek” zöldséges pultjairól is. Mindegy is, honnan kerül a konyhádba, a lényeg úgyis a szeletelésen múlik.

Finom dinnye - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Finom dinnye

Szerintem a következő kép mindenkinek ismerős lesz: egy csapat gyerek a lépcsőn ülve, széles vigyorral óriási dinnyeszeletet próbál legyűrni, miközben az arcuk már fültől fülig dinnyeleves.:-) És persze, az értékes nedű a könyökükön csöpög végig, apró tócsát képezve a betonon, járólapon. A magok pedig szerteszét repkednek, az nyer, aki a legmesszebb köpi az apró, fekete szemeket.

Talán a lenti videó a nosztalgiába kicsit belerondít, de ha éppenséggel nem vesződnél most a dinnye szeletelésével, ajánlunk figyelmedbe a következő trükköt.

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tesztett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...