2018.10.08. 17:44:13 6559 246

Vigyázat, robban a cukiságbomba! – Avagy a baba és a buborékok!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ha valami fel tudja vidítani az ember lányát még a legsötétebb, legborúsabb pillanataiban is, az egy imádnivaló, szívből jövő babakacaj. Mert nincs is ennél őszintébb, nincs is ennél kedvesebb, nincs is ennél aranyosabb. És milyen egyszerű előcsalogatni az apróságokból!:-)

Szappanbuborék - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Szappanbuborék

Mert elég egy grimasz, a kutya/macska mókás produkciója, vagy éppen néhány színes szappanbuborék, és máris jön az édes babanevetés!

Még több kacajért katt ide!:-)

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...