2021.06.14. 17:49:16 7830 246

Viccesen érthetetlen refrének, amiket torkunk szakadtából üvöltöttünk:-)
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ismered a dallamtapadás jelenségét? Amikor egy, a rádióban, tévében, vagy bárhol is meghallott dallamot dúdolsz egész nap, vagy éppen napokig, ne adj Isten, hetekig. Megtörténhet ez bármilyen melódiával: karácsonyi zenével, nyári slágerrel, szerelmes dalokkal, agyonjátszott aktuális mindenki kedvencével, vagy éppen a baba zenélős játékának egyik dallamával is.:-)

Házibuli - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Házibuli

A szöveg nem kell, hogy feltétlenül értelmes legyen! Sőt, nem egy olyan slágert ismerünk, amelynek refrénje már-már vicces, mégis, akár a mai napig képesek vagyunk őket felidézni, és/vagy torkunk szakadtából üvölteni!:-)

Mr.President: Coco Jambo

Ki gondolta volna, hogy már körülbelül 25 éve, hogy a nagyérdemű egy emberként énekelte: „Ájjjáje, kokódzsámbó, ájjjáje!”:-)

Kaoma: Lambada

Na jó, ezt végülis mindenki értette… csak nem egészen úgy, ahogy kellett volna.:-)

Las Ketchup: Asereje (The Ketchup Song)

Ha a refrén megvolt, a hozzá tartozó tánc hibázott.:-)

Scatman John: Scatman (Ski Ba Bop Ba Dop Bop)

Annak idején gyerekek, szülők, de még a nagyszülők is együtt énekelték a fülbemászó, ám eléggé érthetetlen refrént. Hála, az egyik legnépszerűbb magyar paródia-zenekarnak, viszonylag hamar megvolt a magyar „fordítás” is.:-)

PSY: Gangnam Style

A koreai nyelven íródott dalt mindenki sajátos kiejtéssel énekelte 2012.nyarán. Akadnak egész vicces értelmezések…:-)

Kellemes dúdolgatást mindenkinek!:-)

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában