2015.09.03. 17:08:26 6788 246

Vicces videó: kutyák, cicák és az érintőképernyő
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Az érintőképernyő nemcsak minket és a gyerekeket, hanem a kutyákat, kiscicákat, sőt a majmokat és a kaméleonokat is elvarázsolja. Úgy tűnik, hogy a kisállat körmök tökéletesek a rekorddöntésre, érdemes ellesni a technikájukat! Vicces videók!

Macska tablettel és okostelefonnal - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Macska tablettel és okostelefonnal

A cicáknak egyértelműen a Fruit Ninja (azaz gyümölcs nindzsa) játék jön be a legjobban, melynek lényege, hogy szanaszét kaszaboljuk a lehulló gyümölcsöket.

A rekordvadász

Az illusztráló, suhintós hangokkal igazi nindzsa-macskáknak tűnnek ezek a kiscicák.

A megfontolt

Gustavo nem csak hadonászik, tényleg nézi a potyogó gyümölcsöket, és majd ő eldönti melyiket érdemes kettévágni... :)

A legjobbak: kutyák, cicák, majmok, madarak vegyesen

A kutyák pedig tudják, hogy a legjobban ezt úgy lehet csinálni, ha nyaljuk is a képernyőt, s a kaméleonok egyetértenek velük. :)

Azért pár réteg védőfólia nem árt a kütyükre.

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tesztett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...