2016.03.08. 12:00:06 8526 328

Vicces videó készült a magyar édességekről – egy brit blogger kóstol!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Igazán vicces lett az a videó, amelyben egy brit gasztroblogger magyar édességeket kóstol. A világ minden tájáról küldenek neki csomagokat az adott országra jellemző csokikkal, sós ropogtatni valókkal és egyéb nyalánkságokkal. Mivel nem szeretnénk lelőni a poénokat, ezért többet nem is árulunk el! :)

A Virgine Kitchen gasztrobloggere - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com A Virgine Kitchen gasztrobloggere

Barry Lewis sztár blogger, a Virgin Kitchen c. blog írója most éppen kis hazánkból kapott egy pakkot. Lássuk mit szólt hozzá! Azért jó lett volna, ha tudja, hogy a Balaton Közép-Európa legnagyobb tava, vagy ha szereti a marcipánt… :) A kiejtése viszont fenomenálisan vicces.

S.O.S. Palszika – Na, ez vajon mi? :)

A marcipános csokikkal természetesen nem azért volt baja, mert magyar, hanem mert egyáltalán nem szereti a marcipánt, és azt is megtudtuk, hogy mindenki kedvenc ropija a Nógrádi „Ropugosz” (S.O.S. palszika) igazából nem jobb és nem rosszabb az összes többi ropinál... (Nos, én nagyon rázom a fejem. :)) A Túró Rudi és a Balaton Bumm viszont abszolút kedvence lett. Igaz, a blogger szerint a Balaton Budapesten egy tó vagy egy folyó.

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tesztett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...