2021.12.31. 17:23:37 10278 250

Vicces pillanatok a házi buli előtt, közben és után
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Szilveszterkor illik egy jót nevetni, nem igaz? Hogy megalapozzuk a hangulatot, hoztunk nektek egy vicces videót, amit feltétlenül meg kell néznetek.

Pezsgő, koccintás, szilveszter - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Pezsgő, koccintás, szilveszter

Ha valakik, akkor mi a férjemmel egészen biztosan megkapnánk a házi buli szakértői címet, ha lenne ilyen. Meg sem tudom számolni, hogy hány emlékezetes partit tartottunk a húszas éveinkben, a baráti társaságunk szilveszteri partira 5 éven keresztül mindig hozzánk jött. Szeretünk házi gazdák lenni, és valahogy mindig jó kis este kerekedik, de ilyen mókás pillanatokat azt hiszem nem éltünk át, mint ezek az emberek. Ha fáj a fejed, ne most nézd meg, mert egészen zajosra sikerült szilvesztereket mutat be. :D

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...