2018.07.04. 13:10:44 15628 295

Vicces nyár, mókás fotók!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Bizonyára a Te fényképalbumodban is lapul egy-egy vicces, mosolygós, bolondos nyári kép, amelyre ha ránézel, mindig mosolyt csal az arcodra. Mert nem csak a kép vidám, hanem a hozzá kapcsolódó emlékek is boldogsággal, melegséggel töltik el a szívedet.

Nyári emlékek - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Nyári emlékek

Biztos Nálad is megbújik egy-egy fotó…

... egy görbe estéről

Amikor úgy szedegettétek össze az emlékeket, mint a Másnaposok című film szereplői. És hiába törlődtek bizonyos képek, történések a memóriádból, még ma is nagyot mosolyogsz, mosolyogtok, ha rá gondoltok (vagyis arra a kevéske emlékre, ami megmaradt:-)).

Egy görbe este emlékeEgy görbe este emléke

... egy spontán kirándulásról

Amikor is nyakatokba vettétek a várost, környéket, a közeli vízpartot és néhány napra, „csakúgy”, spontán elugrottatok egyet pihizni, bulizni, együtt lenni. A pároddal, a barátnőiddel, vagy az is lehet, hogy éppen egyedül történt a kiruccanás!

Motoros MikulásMotoros Mikulás

...arról, amikor először kaptad meg az autót!

És először érezted azt, mi is az a szabadság!:-)

Első autós túraElső autós túra

...az első közös nyaralásról!

A barátaiddal…

Nyaralás barátokkalNyaralás barátokkal

…és a családoddal!:-)

Nyaralás babávalNyaralás babával

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...