2015.01.28. 20:20:21 5341 24

Vicces filmek január utolsó napjaira Robert De Niroval
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Hogy gyorsabban teljenek a havas és sötét esték, összeszedtünk Neked egy-két poénos vígjátékot a főszerepben Robert De Niroval. Gondolkodás nélkül, bármelyik este lejátszhatod őket. A nevető izmokat nem kímélő, aktív kikapcsolódás garantált!

Vérmesék - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Vérmesék

Vérmesék (2013)

A Manzoni család egy notórius maffia klán, akiket a franciaországi Normandiába költöztetnek egy tanúvédelmi program keretében. A régi időkben berögzült problémamegoldási szokásokat azonban nehéz levetkőznie a családnak. :) Robert De Niro partnere is említésre méltó a filmben, Michelle Pfeiffer csodás maffiafeleség. Könnyed, vicces és fordulatos film.

Rendező: Luc Besson

Főszereplők: Robert De Niro, Michelle Pfeiffer, Dianna Agron

Napos oldal (2012)

Egy elmegyógyintézetben tett röpke kitérő után, az ex-tanár Pat Solitano visszaköltözik a szüleihez, és megpróbálná újra felépíteni a kapcsolatát a feleségével. Ám mindeközben megismerkedik egy érdekes lánnyal, ami megbonyolítja a dolgokat. Igazi sztárparádé a film.

Rendező: David O. Russell

Főszereplők: Bradley Cooper, Jennifer Lawrence, Robert De Niro

A nagy nap (2013)

A színészek játéka, a helyzet abszurd komikuma könnyed kikapcsolódást ígér egy fáradt nap után. Egy rég elvált házaspár fogadott fiúk kedvéért újra eljátsszák, hogy házasok. Természetesen a nagy nap a fiú esküvőjére utal, ahol minden a feje tetejére áll.

Rendező: Justin Zackham

Főszereplők: Robert De Niro, Diane Keaton, Katherine Heigl

Last Vegas (2013)

Három hatvanvalahány éves barát története, akik Las Vegasban tartják az utolsó szingli haver legénybúcsúját. Mintha csak a Másnaposok c. film sztoriját hallanánk. Az egyetlen különbség, hogy itt Robert De Niro, Michael Dougles és Morgan Freeman jutalomjátékát is élvezhetjük, ami már önmagában is jó mulatságnak hangzik.

Rendező: Jon Turteltaub

Főszereplők: Robert De Niro, Michael Douglas, Morgan Freeman 

Forrás: imdb.com

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...