2018.10.17. 18:29:41 11373 273

Vicces és félelmetes tökpofák!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Bármennyire is tagadnánk, a Halloween, annak minden szórakoztató és vicces, no, és persze kevésbé mókás momentumával bizony beférkőzött az őszi mindennapjainkba. Ha beköszönt az október, tököt keresgélünk, ötletek után kutatunk, és a fejünket vakargatjuk: mégis hogy lesz ebből töklámpás?

Tökfaragás - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Tökfaragás

Szerencsére, ma már rengeteg leírás, videó áll rendelkezésünkre, úgyhogy csupán egy (vagy több) tökre, egy éles késre és a lelkesedésünkre van szükségünk, hogy elkészíthessük az idei töklámpásunkat. És ha már nagyon profik lennénk töklámpásfaragásban, íme, néhány igazán kreatív ötlet, hogy idén mi legyen a nemrég beszerzett tökből!

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...