2024.02.26. 17:40:50 5783 204

Veszélyben az újévi fogadalom? – 4+1 film, ami arra ösztönöz, hogy ne add fel!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Február a tél utolsó hónapja, a farsang időszakának vége, a szerelmesek napjának hava és bizony, az újévi fogadalmak feladásának ideje is. Ilyenkorra elfogy a lendület, de mondjuk, ember legyen a talpán, aki ellen tud állni a finom fánkocskáknak, vagy a hidegben ráveszi magát, hogy edzőterembe induljon, és így tovább.

Ne add fel! - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Ne add fel!

Szóval, mindenre lesz kifogás, és a február mindenhez is ad majd ötletet neked. De mi azt javasoljuk, és már elindultál egy úton, akkor ne add fel, ne torpanj meg! Szedd össze minden erődet, és keress valami motiválót! Gondolj a célodra, amit a kitartásodnak köszönhetően hamarosan elérsz majd! És ha úgy érzed, nem megy tovább, meríts erőt! Mondjuk, kucorodj le a kanapéra, és nézz meg egy motiváló filmet, ami átlendíthet ezen az időszakon! Válogass a lenti listából!

Vadon

P.S.I love You

A boldogság nyomában

Napos oldal

Az igenember

Ötlet, forrás: arkadia.hu, youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Ezeket az illóolajokat használhatod szorongás ellen

A szorongás a világ leggyakrabban tapasztalt mentális zavarai közé sorolható, mely világszerte több száz millió embert érint. Nem titok, hogy a szorongás tünetei már nem csupán a felnőtt korosztály esetében jelentkeznek, hanem a gyermekek és a serdülőkorban lévő fiatalok körében is. Amennyiben az aggodalom, a feszültség, a félelem- és tehetetlenségérzés intenzívvé és túlzottá válik, nagymértékben hat a viselkedésre, a közérzetre, valamint a kognitív képességekre – pl. gondolkodás, figyelem, emlékezés stb. – egyaránt. Szerencsére ma már a szorongás kezelésére számos természetes megoldás közül lehet választani.

A lakberendezés pszichológiája

Az otthon a személyiség egyik legkézzelfoghatóbb és legszembetűnőbb kifejezője. A lakberendezés erőteljes hatást gyakorol a közérzetre, a hangulatunkra, a kreativitásunkra és a motivációinkra egyaránt. Ahogy a dal is mondja: Ezek csak házak, az otthon az valami más. De vajon mitől válik mássá? Mi teszi egyedivé, személyre szabottá? Mi az a többletérték, aminek a jelenlétében azt mondhatjuk: „az enyém”? És milyen szerepet játszik mindebben a lakberendezés?

Ne keverd össze! – 3+1 érzés, ami már/még nem szerelem, vagy soha nem is volt az

Te is beleestél már abba a hibába, hogy annyira szerettél volna már szerelmes lenni, hogy már-már bemesélted magadnak ezt az érzést, és teljesen úgy tűnt, hogy tényleg szerelmes vagy? Aztán persze egy helyzet, egy reakció, egy döntés miatt jött a felismerés: ez nem is szerelem!