2021.07.07. 12:00:00 6843 218

Vess be egyszerű praktikákat, hogy élettered sokoldalúbb legyen!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A kényelmes otthon nem egyenlő a tisztával és a rendezettel. De mi van akkor, ha nem érezzük magunkat elég kreatívnak ahhoz, hogy a piacon elérhető ezernyi lehetőség közül megfelelően össze tudjuk válogatni életterünk kiegészítőit és bútorait? Semmi pánik! A sokoldalú lakótérnek megvannak ugyan az ismérvei, azonban ezek bárki által elsajátíthatók!

Ötletelés apró laktér maximális kihasználására - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Ötletelés apró laktér maximális kihasználására

Sokoldalú lakótér. Mi értelme ennek a kifejezésnek? Gondolj bele, hogy lakteredben éppen kialakíthatók a mindennapi élethez szükséges helyiségek! S te akkor ne fogadj látogatókat, mert nem tudod hol leültetni őket? Vagy csak a komód tetejére állíthatsz egy pici karácsonyfát, mert a rendes méretű túl sok helyet venne el?

1. Ami gurul, az hasznos!

A görgők nagyon hatékonyak, ha tereprendezésről van szó! Görgős bútordarabjainknak hála percek alatt teljesen más funkciót adhatunk az adott helyiségnek. A mozgatható bútorzatból nagy választék van a boltokban, ám a választott modelleknél nem árt utánajárni annak, hogy a görgők rögzíthetők-e a mozgatás után. Akár személyesen, akár online vásárolunk, ezt kérdezzük meg a forgalmazótól, de még jobb, ha egyenesen a gyártónál érdeklődünk ez után.

2. Az átalakítható polcok mindig nyerők!

A pillanatok alatt felhelyezhető és levehető polcok igazán praktikusak, hiszen csak szükség esetén kell, hogy falainkat díszítsék. Még jobb, ha találunk olyan kivitelt, amit pár mozdulattal át is alakíthatunk: Az egymásra vagy egymás mellé tárolódobozok alapelemei egy sokoldalú lakásnak. Ha kell könyvespolcként funkcionálnak, míg mások a megsokasodott lábbelik tárolására is ugyanúgy alkalmasak lehetnek.

3. A kihúzható kanapé még mindig alapdarab!

Bármikor szükség lehet még egy fekhelyre, főleg, ha spontán vendégeskedés alakul ki nálunk. A kanapéágyak pont ezt a problémát orvosolhatják az egy-egy éjszakára teljesen alkalmas fekvőfelületükkel. Ezekkel a sokoldalú bútorokkal perceken belül átalakul a nappali vendégszobává, már csak a paplant kell oda készítenünk.

4. Számoljuk fel a holt tereket!

A piciny terekkel kialakított lakások átka, hogy sosincs elég hely pakolni, ezért minden leleményességre szükségünk lehet az extra tárolók kialakításához. Lépcsőfokból kihúzható fiókok? Ezernyi szekrénykével megtűzdelt konyhasziget? Ez csak két példa az ötletes megoldásokra!

Forrás:www.womendailymagazine.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...