2023.04.14. 08:24:35 5591 227

Véradásra buzdítja a felsőoktatásban tanulókat a vérellátó szolgálat és a Magyar Vöröskereszt
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A vizsgaidőszak előtti hetekben, április 17. és május 14. között tartják a felsőoktatási véradó heteket, amely az egész éven át tartó "felsőoktatási véradóverseny" kiemelt programja. A két szervezet célja a fiatalok megszólítása, a társadalmi felelősségvállalás fontosságának hangsúlyozása. A hallgatóknak lehetőségük lesz arra, hogy saját intézményükben tapasztalják meg a segítségnyújtás e formáját.

Véradás - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Véradás

Idén országszerte több mint harminc felsőoktatási helyszínen lesz biztosított az intézményi dolgozóknak és a hallgatóknak a véradási lehetőség. Ezen kívül a vért adni szándékozó felsőoktatási hallgatókat ugyanúgy várják a vérellátó intézetekbe és más eseményekre is.

A kampány a tavalyi évhez hasonlóan ismét nyereményjátékkal zárul, a résztvevők különböző fesztiváljegyeket és bérleteket nyerhetnek.

A kampányról, a felsőoktatási véradási helyszínekről, valamint a véradás menetéről bővebben a www.ovsz.hu/veredbenazene, valamint a https://veradas.hu/felsooktatasi-veradoverseny oldalakon lehet tájékozódni.

Forrás: MTI

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...