2019.03.12. 17:46:42 10921 360

Vékonyszálú a hajad? Vagy csak annak tűnik? – Tegyél ellene!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Örök érvényű igazság, miszerint mindenki olyan frizurával, hajszínnel, hajhosszal, hajvastagsággal lenne elégedett, amilyen neki nincs. Ám hála a technika, a szépségipar vívmányainak, bizonyos dolgokat befolyásolhatunk az imént felsorolt listából.

Vékonyszálú haj - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Vékonyszálú haj

Emellett vannak olyan dolgok is, amelyeken egy kis odafigyeléssel akár mi is javíthatunk. Itt van mondjuk a vékonyszálú haj problémája! Ha szeretnél leszámolni ezzel a „jelenséggel”, de legalábbis javítani a helyzeten, a következőkre figyelj hajápolás közben!

Használsz hajvasalót?

Ha igen, nem mindegy, hogy hogyan, pláne, ha nem szeretnéd, hogy a hajad a fejedre lapuljon. A művelet után fésüld át tincseid egy körkefével a hajtövektől egészen a hajvégekig.

A csodafegyver: a szárazsampon

A nem éppen frissen mosott hajunkat könnyedén feldobhatjuk vele. Ám arra ügyeljünk, hogy ne vigyük túlzásba a használatát, illetve mindig mossuk meg alaposan a hajunkat, fejbőrünket, ha szárazsamponnal igyekeztünk javítani hajkoronánk állapotán!

Ne feledkezz el „habozni”

Ne légy rest hajszárításkor némi hajhabot, vagy egyéb hajformázót kenni a még nedves hajadra, és így megszárítani, formázni! Ez tartást ad vékonyszálú, vagy éppen annak tűnő tincseidnek.

Lényeges a lépcsőzetes!

Ha vékonyszálú, hosszú hajad van, jó választás lehet számodra a lépcsőzetes hajvágás.

Ne feledkezz meg a kondicionálásról sem!

A hajbalzsam használata mindig legyen a hajmosás része Nálad is! De ne a haj teljes felületére kenj belőle, elég a hajvégekre. Így nem nehezül el a frizurád, nem lapul majd rá a fejedre!

Forrás: miss.at

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...