2016.04.24. 11:05:47 9470 299

Vásárolj jól! - Spórolj kalóriát már a bevásárlás alatt
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Azt már tudjuk, hogy éhesen nem megyünk bevásárolni, mert esetleg több olyan dolog is kerülhet a kosarunkba, amire valójában nincs is szükségünk. Mert ilyenkor a kezünk helyett a pocakunk vásárol. Ezt általában a pénztárcánk is bánja. De egy kis ravaszsággal nem csak pénzt, de még kalóriát spórolhatsz a bevásárlás alatt.

Bevásárlás - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Bevásárlás

Egyszerű tippek, melyek alakodnak is kedveznek. Mit érdemes inkább venni, ha a vonalainkra is odafigyelnénk?

Mit vegyél…

... omlós teasütik helyett?

Ha túl sok időd nincs már sütögetni, és a vendégek hamarosan itt vannak, vagy a vasárnapi ebéd után szeretnéd meglepni a családod, párod egy kis édességgel, kénytelen leszel venni valamit. Ilyenkor az omlós teasütemény gyors megoldás lehet. Ám jobban jársz, ha inkább egy könnyű piskótára esik a választásod. Ezt otthon egy megtöltheted általad kreált krémmel, vagy valamilyen finom házi lekvárral.

... ha egy kis csokira vágynál?

Habár a tejcsoki az tejcsoki, és isteni finom, ha nasizásra vágysz, válassz inkább étcsokoládét. A titok nyitja természetesen a csokik kakaótartalmában rejlik: minél magasabb a kakaótartalom, annál alacsonyabb a zsírtartalma. Ám a fehércsoki rajongóit el kell keserítsük: sajnos épp ez bír a legmagasabb zsírtartalommal.

Forrás: miss.at

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...