2023.01.07. 17:49:25 8018 280

Vasárnap tartják a rákellenes világsétát
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Vasárnap 15 és 16 óra között tartják Magyarországon a rákellenes világsétát, amelyhez bárki csatlakozhat, aki szeretné támogatni a daganatos betegségek elleni harcot.

Rózsaszín esernyők - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Rózsaszín esernyők

A Magyar Rákellenes Liga harmadik alkalommal hirdeti meg az eseményt, de idén lesznek először a liga által, településenként szervezett séták. (Az elmúlt két évben a koronavírus-járvány miatt a résztvevők egyénileg vagy saját szervezésű csoportokban csatlakozhattak a sétához.) Budapesten 14.45-re várják a résztvevőket a Batthyány téren, a séta célállomása pedig a Margitsziget lesz.

A sétához egyénileg is lehet csatlakozni, ha valaki inkább egyedül vagy szűk családi, baráti körben szeretné teljesíteni a kihívást.

Az eseményen bárki részt vehet, aki együttérzését szeretné kifejezni a daganatos beteg hozzátartozója, ismerőse vagy a rákbetegek iránt, illetve támogatni szeretné a daganatos betegségek elleni harcot. A részvételhez regisztrálni kell a www.worldcancerwalk.com/hu oldalon.

A közlés szerint tavaly öt kontinens harminc országának kétszáznegyven városában több mint 3300-an sétáltak, Magyarországon pedig 650-nél többen gyalogoltak, negyvenhat településen.

A séta egyben adománygyűjtés is. Az akció során az előzetesen kiválasztott tizennégy nemzeti betegszervezetet támogatják, amelyek közé idén is bekerült a Magyar Rákellenes Liga, a tavalyi kiemelkedő magyar részvételnek köszönhetően.

Forrás: MTI

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...