2022.12.03. 17:50:05 6374 277

Várd a Mikulást te is, kicsit másképp!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ki mondta azt, hogy a Mikulás csak a gyerekeket ajándékozhatja meg? Most tekintsünk el attól az egyszerű ténytől és igazságtól, hogy a "Mikulás" az tulajdonképpen mi magunk vagyunk. Mi loholjuk körbe a fél várost, hogy beszerezzük a gyerek ajándékait időre. Szóval, most legyünk egy kicsit MI a gyerekek! Tegyünk félre egy pár percre mindent, lazuljunk el és eresszük el a fantáziánkat! Jusson eszünkbe a saját gyerekkorunk! Az a varázs, az az izgalom és az az élmény. Megvan? Ha sikerült felidézni ezt a régi emléket, akkor nyugodtan ültesd el ezt az érzést magadban, itt, ma, a már felnőtt világodba! Hogyan? Máris mondom!

A Mikulás hozta - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com A Mikulás hozta

Az emberek nagy része teljesen elfelejtett örülni és saját magával törődni. Elfelejtettük hogyan kell apróságokért lelkesedni és vicces ajándékokon nagyokat nevetni. Nem emlékszünk milyen az, amikor haszontalannak tűnő kis kedvességekkel lepjük meg egymást. Tulajdonképpen elfelejtettünk ünnepelni. A nagy rohanásban igazából a gyermekeink számára igyekszünk megőrizni a varázst, ami valahol belőlünk már ki is veszett. Pedig hogyan is tudnánk értékelni az ő szemükben a kis örömfényeket, ha már mi magunk sem emlékszünk arra, hogy milyen várakozni valami szépre? Igaz?Nos, itt az alkalom ezen változtatni.

Soha jobbkor! Hiszen pont olyan időket élünk, amikor néha még reggel is nehezen kotorjuk össze magunkat, mert nem csak az időjárás fogad bennünket szürkén, hanem az egész közhangulat siralmas. Ha mi magunk nem tesszük szebbé a reggeleinket, akkor nem igazán fogja más azzá tenni. Sőt! Inkább mi tehetjük szebbé a szeretteink reggeleit a sajátunkén kívül. Ha már emlékszel arra, milyen érzés volt gyerekkorodban a Mikulást várni, akkor már csak a te döntésed, ezt milyen formában szeretnéd, immáron felnőttként, újra átélni. Minek örülnél igazán?Ha akkor is és most is a sok édesség volt, amit szerettél kapni, akkor lepd meg magadat valami olyan édességgel, amit a hétköznapokon nem igazán szoktál fogyasztani. Ha elég vicces kedvedben vagy, akkor a gyerek csizmája mellé pakold csak oda nyugodtan a sajátodat is. Lehet, hogy a gyerek meg fog lepődni egy kicsit, de milyen jó buli már együtt örülni a telepakolt lábbeliknek reggel.

Ha ehhez nincs kedved, vagy másra vágysz, akkor egy kis ÉN-idővel is kényeztetheted magadat mikulás alkalmával. Tegyél valami olyat, amit mostanában nem engedhettél meg magadnak, vagy már régóta halogattad. Most ne halogasd tovább. Menj el szépségszalonba, fodrászhoz, manikűrre, masszázsra. A kedvenc cukrászdába vagy éttermedbe is beülhetsz. Én például kifejezetten szeretem az ilyen alkalmakat. Ha nagyon fáradt vagyok és túlhajszolt, akkor meg szoktam lepni magamat egy-egy ilyen ajándékkal. Menj el sétálni az ünnepi vásárba, és lepd meg valami apró kedvességgel magadat. Menj el élményfestésre, kézműveskedésre, jógára, táncra vagy olyan társas eseményre, ahova már régóta vágysz, de az állandó rohanás miatt nem szakítottál időt erre. Ha ilyenekhez sincs kedved, akkor kuckózz be néhány órára, a kedvenc könyved és egy jókora bögre tea társaságában, és élvezd a csendet. A Mikulás ajándékot hoz. Mindenkinek. Van egy jó hírem számodra. Ebbe bizony te is beletartozol. Használd ki!

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...