2015.09.23. 18:15:49 6628 256

Van, aki a babáját hintáztatja, van, aki a bébi csacsiját – Videó!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Szamár a függőágyban – már ez a szóösszetétel is vicces...., hát még ez a videó! Leo, a szamár kedvenc időtöltése az, amikor gazdái egy függőágyban hintáztatják. Egy darabig azt gondolná az ember, hogy egy plüss csacsi fekszik a függőágyban, de aztán megmozdul, és csóválni kezdi a kis farkát. Az egész jelenet hihetetlenül aranyos! Olvadozunk...

Leo, a szamár | Fotó: youtube.com - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Leo, a szamár | Fotó: youtube.com

Megvan az internet új sztárja. Mi már most imádjuk Leót, akinek a napi rutinjához hozzátartozik a hintaágyas kényeztetés! (Javasoljuk, hogy vegyétek le a hangot, a beszéd zavaró lehet közben.)

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tesztett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...