2018.02.14. 07:38:20 12939 356

Valentin-napi képrejtvény Dudolftól! Hol van a szívecske?
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Egy cuki képrejtvény, ami talán még Neked is belefér a Valentin-napi szív áradatba. Vajon megtalálod a sok elefánt között elrejtett szívecskét? Annyit elárulunk, hogy kisebb, mint gondolnád, nekünk nem is sikerült, így igénybe vettük a megfejtés linkjét. :D Azért Neked szorítunk, hátha ügyesebb vagy mint mi. Játékos kedvű olvasóinknak!

Elefántos képkereső | Forrás:  Dudolf - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Elefántos képkereső | Forrás: Dudolf

A képrejtvény megfejtését itt találod, ha mégsem sikerül a szív nyomára bukkannod, vagy ha türelmetlen voltál. :)

Forrás: http://thedudolf.blogspot.hu

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...