2024.06.28. 17:40:20 5291 175

Utazásra fel! – Válassz az alkalomhoz illő outfitet!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Itt a nyár, sokunk már ezerrel szervezi az idei nyári kiruccanását. Akad, aki közelebbi úticélt választ, más a nyakába veszi a fél világot. Sokan nem kockáztatnak és minden nyáron a már megszokott helyre térnek vissza, míg mások szeretnek új környékeket felfedezni. Mindegy hova, egyvalami közös minden esetben: kényelmes és praktikus outfit az utazáshoz.

Repülés | Fotó: 123rf.hu - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Repülés | Fotó: 123rf.hu

Ha autóval tervezitek az utazást, viszonylag nagy a mozgástered, hiszen nem kell rohannod egyik megállóból a másikba, így belefér a csini szandi, de a csinosabb ruha is. Ha tömegközlekedsz, már bajosabb a dolog. Ha pedig repülős utat tervezel, jó, ha figyelembe veszel néhány előírást is. Ezekre érdemes odafigyelni, ha hosszabb útra indulsz és az úti cél eléréséhez a repülőt választod.

  • A méret most legyen lényeg! A túl nagy méretű ruhák inkább maradjanak most a szekrényben. Ha mégis emellett teszed le a voksodat, számíts rá, hogy a biztonsági kapunál nagyobb figyelemre számíthatsz a biztonsági emberektől!

  • A kevesebb tényleg legyen kevesebb! Nem érdemes az összes ékszeredet magadra aggatni, mert a biztonsági kapu szinte biztosan szirénáz majd, hogy ez bizony túl sok.

  • Jóból is megárt a sok! Legalábbis a parfümből biztosan nem érdemes túl sokat használni. Az illatfelhő Téged, és a körülötted ülőket is megzavarhatja!

  • Ne legyen túl vastag! A vastag talpú cipők, illetve a fémes részekkel díszített lábbelik szintén nem a legpraktikusabbak, ha repülős túrát szervezel.

  • Csatok, pántok inkább maradjanak otthon! Szereted, ha mindenféle pánt, csat díszíti a hajad? Nos, ezt inkább hagyd meg az út utánra, mert ezt sem fogja szeretni a biztonsági kapu.

Forrás: brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...