2024.07.06. 08:30:34 5874 176

Unod a farmert? – Válogass ezek közül a nyáron!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ugyan a nyár jó esetben nem hosszúnadrágos időszak, azért belefuthatunk 1-1 napba, esetleg hétbe, amikor jobban elviseljük magunkon a hosszúnadrágot. De a farmer túl meleg, túl őszi, túl „nem kényelmes”. Te milyen alternatívákat ismersz?

Nyári nadrág Fotó: 123rf.hu - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Nyári nadrág Fotó: 123rf.hu

Szerencsére van miből válogatnunk, az idei nadrágdivat bőven tartogat számunkra meglepetést, válogathatunk bőven, éppen milyen hosszúnadrágban indulnánk munkába.

Ami (szintén) örök

A farmer mellett a lenvászonból készült nadrágok azok, amelyek soha nem mennek ki a divatból. Éppen most is reneszánszukat élik, úgyhogy szerezz be Te is néhányat belőlük!

Ha csinosba bújnál!

Megesik, hogy a nyári hűvösebb napokon elegánsabban kell felöltöznöd. Csak semmi pánik, egy kosztümnadrág kihúz majd a csávából!

Palazzo!

Kényelmes, lenge anyag, gumis derék, széles, lábakat szabadon hagyó szárak! Ezt a palazzo nadrágok nagyon is tudják, úgyhogy idén nyáron viseld bátran!

Chinoban csinosan!

A chino nadrágok anyaga szintén könnyű, ám a száruk szűkebb, de nem lábra feszülő. Nem csak kényelmes, de elegáns viselet is, úgyhogy tárgyalásra, megbeszélésre is kitűnő!

Az anyagban a lényeg!

A lenge siffon anyag lehetővé teszi, hogy viseljünk is nadrágot, meg nem is. Ez a lenge, szinte alig érezhető textília körülölel, és közben persze takar, úgyhogy még a forróbb nyári napokon is bátran belebújhatsz az ebből az anyagból készült nadrágodba!

Forrás: brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...