2019.04.20. 17:23:09 8986 255

Ünnepi programokkal készül a Gödöllői Királyi Kastély
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Koncertek, tojásfestés, interaktív gyermekelőadás és néptáncbemutató is várja az érdeklődőket húsvétvasárnap és húsvéthétfőn az Ibolya Nap elnevezésű családi rendezvényen a Gödöllői Királyi Kastélyban.

Húsvét - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Húsvét

Vasárnap a MultiTalent Studió mutatja be Lázár Ervin Hétfejű tündér című művét Balogh Bodor Attila átdolgozásában, lesz zenés-táncos műsor, majd Halmos Mónika mesél a fűben-fában található finomságokról. A kastély Pálmaházában illattúra, a díszudvaron zenés előadás várja a közönséget.

Húsvéthétfőn a Kóka Néptáncegyüttes néptáncbemutatója mellett a MiaManó Színház mesejátéka, a Nyáry Bábszínház interaktív gyerekelőadása és a Fourtissimo együttes koncertje szerepel a kínálatban - közölték a szervezők az MTI-vel.

A programokat egyebek mellett kézműves foglalkozások, interaktív játékok, tojásfestés, gyapjúbárány-készítés, hordólovaglás, valamint kézművesek és iparművészek vására, virágvásár és ibolyaszappan-készítő bemutató színesíti.

Forrás: MTI

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...