2021.08.23. 17:47:08 10520 238

Unaloműző tippek – Mert a hülyeség néha tényleg határtalan:-)
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Én nem tudom, ki hogy van vele, de nekem mostanság nemigen jön össze céltalan láblógatás. Úgy 10-15 éve nem volt rá időm.:-) Persze, ez nem azt jelenti, hogy néha, valamilyen kevés figyelmet igénylő tevékenység közben ne szoktam volna ábrándozni arról, mit tennék, ha hirtelen rám szakadna az unalom.:-)

Unalom - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Unalom

Ha Te is hasonló cipőben jársz, és elakadtál, az internet népe a segítségedre siet! Íme, néhány unaloműző tipp, szigorúan a céltalan semmittevés jegyében!:-)

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...