2015.10.13. 20:00:21 5537 198

Unalmas az este? Nézz csavaros detektív sztorikat!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Bár szórakoztatóak az új Sherlock Holms filmek, csavarosnak, fordulatosnak és meglepőnek semmiképpen nem mondanánk őket. Egy látványos és laza esti kikapcsolódásra természetesen tökéletesek, de ha Te ennél többre vágysz, akkor inkább ezt a három filmet javasoljuk!

A tégla | Fotó: est.hu - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com A tégla | Fotó: est.hu

A tégla (2006)

Leondardo Di Caprio, Matt Damon és Jack Nickolson hámasa már valószínűleg elég jól hangzik a sikerhez. Rögtön nem is egy, hanem két tégla van a filmben, akik a történet kezdetén mit sem sejtenek a másik kilétéről. Az egyiküknek a maffiába, a másiknak a rendőrségbe kell beépülnie, és az életük azon múlik, hogy ki leplezi le hamarabb a másikat. Martin Scorsese egyik jól eltalált thrillere.

Trailer

Mesterdetektív (2007)

A férj és a szerető viszonylag ritkán rendez bájcsevejt, ha tudják egymás kilétét. Ebben a filmben sokáig szépen elbeszélgetnek, aztán persze valaki lőni fog. Halálos játékra készülnek. A film érdekessége, hogy végig csak két szereplő játszik, csak őket látjuk a filmvásznon, ami természetesen nagyon merész rendezői vállkozás. Michael Caine és Jude Law viszont zseniálisan játszik, így a film egy remekmű lett.

Holtodiglan (2014)

A 2014-es filmben Ben Affleck, Rosamund Pike, Neil Patrick Harris játsszák a főbb szerepeket. Egy eltűnt feleség, felhajtás a médiában, nyomozás, amelynek a végén a férj egy gyilkosság gyanúsítottjává válik. Persze az ügy nem lehet ilyen egyszerű. A rendező, David Fincher gondoskodik róla, hogy ne unatkozz!

Moziünnep október 16-18.

A hétvégén moziünnep lesz, az idei ősz leginkább várt filmjeiből hármat is láthatsz már: A legenda, Everest és a Mentőexpedíció c. filmet.

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes AIG baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az AIG vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a AIG címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tesztett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...