2015.10.13. 20:00:21 9282 203

Unalmas az este? Nézz csavaros detektív sztorikat!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Bár szórakoztatóak az új Sherlock Holms filmek, csavarosnak, fordulatosnak és meglepőnek semmiképpen nem mondanánk őket. Egy látványos és laza esti kikapcsolódásra természetesen tökéletesek, de ha Te ennél többre vágysz, akkor inkább ezt a három filmet javasoljuk!

A tégla | Fotó: est.hu - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com A tégla | Fotó: est.hu

A tégla (2006)

Leondardo Di Caprio, Matt Damon és Jack Nickolson hámasa már valószínűleg elég jól hangzik a sikerhez. Rögtön nem is egy, hanem két tégla van a filmben, akik a történet kezdetén mit sem sejtenek a másik kilétéről. Az egyiküknek a maffiába, a másiknak a rendőrségbe kell beépülnie, és az életük azon múlik, hogy ki leplezi le hamarabb a másikat. Martin Scorsese egyik jól eltalált thrillere.

Trailer

Mesterdetektív (2007)

A férj és a szerető viszonylag ritkán rendez bájcsevejt, ha tudják egymás kilétét. Ebben a filmben sokáig szépen elbeszélgetnek, aztán persze valaki lőni fog. Halálos játékra készülnek. A film érdekessége, hogy végig csak két szereplő játszik, csak őket látjuk a filmvásznon, ami természetesen nagyon merész rendezői vállkozás. Michael Caine és Jude Law viszont zseniálisan játszik, így a film egy remekmű lett.

Holtodiglan (2014)

A 2014-es filmben Ben Affleck, Rosamund Pike, Neil Patrick Harris játsszák a főbb szerepeket. Egy eltűnt feleség, felhajtás a médiában, nyomozás, amelynek a végén a férj egy gyilkosság gyanúsítottjává válik. Persze az ügy nem lehet ilyen egyszerű. A rendező, David Fincher gondoskodik róla, hogy ne unatkozz!

Moziünnep október 16-18.

A hétvégén moziünnep lesz, az idei ősz leginkább várt filmjeiből hármat is láthatsz már: A legenda, Everest és a Mentőexpedíció c. filmet.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Ezeket az illóolajokat használhatod szorongás ellen

A szorongás a világ leggyakrabban tapasztalt mentális zavarai közé sorolható, mely világszerte több száz millió embert érint. Nem titok, hogy a szorongás tünetei már nem csupán a felnőtt korosztály esetében jelentkeznek, hanem a gyermekek és a serdülőkorban lévő fiatalok körében is. Amennyiben az aggodalom, a feszültség, a félelem- és tehetetlenségérzés intenzívvé és túlzottá válik, nagymértékben hat a viselkedésre, a közérzetre, valamint a kognitív képességekre – pl. gondolkodás, figyelem, emlékezés stb. – egyaránt. Szerencsére ma már a szorongás kezelésére számos természetes megoldás közül lehet választani.

A lakberendezés pszichológiája

Az otthon a személyiség egyik legkézzelfoghatóbb és legszembetűnőbb kifejezője. A lakberendezés erőteljes hatást gyakorol a közérzetre, a hangulatunkra, a kreativitásunkra és a motivációinkra egyaránt. Ahogy a dal is mondja: Ezek csak házak, az otthon az valami más. De vajon mitől válik mássá? Mi teszi egyedivé, személyre szabottá? Mi az a többletérték, aminek a jelenlétében azt mondhatjuk: „az enyém”? És milyen szerepet játszik mindebben a lakberendezés?

Ne keverd össze! – 3+1 érzés, ami már/még nem szerelem, vagy soha nem is volt az

Te is beleestél már abba a hibába, hogy annyira szerettél volna már szerelmes lenni, hogy már-már bemesélted magadnak ezt az érzést, és teljesen úgy tűnt, hogy tényleg szerelmes vagy? Aztán persze egy helyzet, egy reakció, egy döntés miatt jött a felismerés: ez nem is szerelem!