2022.11.30. 17:25:00 6719 245

Újabb költségvetés kímélő trükkök, hogy több fussa majd a mézeskalácsra
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Sok háztartásban kapnak sikítófrászt a havi resziszámlák érkezésének idején, a bolti áruk áremelkedéséről nem is beszélve. Átlag kétszer annyit költünk élelmiszerekre mint egy évvel ezelőtt, és sajnos nem azért, mert a fizetésünkből dupla annyi mennyiség futja. Hogyan lesz így szép a karácsony?

Megtakarítás karácsonyi vásárláshoz - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Megtakarítás karácsonyi vásárláshoz

Igen, a december nem csupán erről a pár fényfüzéres, tűlevél illatű napról szól, de valljuk be, ezt az időszakot minden nehézségével együtt várjuk - legalábbis a legtöbben. Hogy a szokásos sütiáradat és a család évente egyszer elkészített kedvenc fogásai is mind az asztalra kerülhessenek, az előttünk álló bő 3 évben spórolhatunk rá egy keveset!

Adventi hangolódás otthon!

Sétáljatok az ünnepi dekorációk között a vásárokban, de ne csábuljatok el pénztárcát nyitogatni! Huss haza, ahol előrelátóan előkészítve ott lapul már a legjobb házi forraltbor és az otthon sütött finomságok! A kürtöskalács és a sült gesztenye is lehet ugyanolyan finom, mint a fabódék kínálta!

Kacsalábon forgó palota helyett odafigyelés!

Nem kell toronyórát vásárolnunk - láncostól - ahhoz, hogy emlékezetes karácsonyi ajándékokat adhassunk szeretteinknek, hiszen aki érti a karácsony igaz értelmét, az a szeretetünket igazoló, figyelmes kis apróságoknak is örülni fog!
Az is jó megoldás lehet, ha “csoportos” élményajándékkal lepjük meg az azonos érdeklődésű családtagjainkat.

Kincsvadászat garázsvásárokon

Nyakadon a céges karácsonyi buli, de az összes alkalmi ruhát látták már a sasszemű munkatársnők rajtad? Nem kell kiadnod súlyos tízezreket teljesen új outfitre, hiszen ruhák csereberéjével, és garázsvásárokon történő böngészéssel igazi kincsekhez lehet jutni!
Aki pedig rendelkezik némi szabó-varró képességgel, porolja le a tudását, és alkossunk a régiekből valami újat!

Apró lemondások? Igen! Azonban ezek kellenek ahhoz, hogy minden mézeskalácsfigura megkaphassa a maga gumicukor-gombjait!

Szerző: GAM

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Az Auchanból vásárolt szénsavmentes vizet hívott vissza a Szentkirályi

A Szentkirályi minőségellenőrző laboratóriuma jelezte, hogy a palackozás során a 1,5 literes szénsavmentes Szentkiralyi termékbe csekély adagban tisztitószer került, ezért a Szentkirályi Magyarország kéri a fogyasztókat, akik múlt pénteken, március 22-én bármelyik Auchan áruházban olyan 1,5 literes, szénsavmentes (rózsaszín kupakos) Szentkirályi ásványvizet vásároltak, amelynek a palack nyakán látható lejáratai ideje 21.03.2025, hogy ne fogyasszák el azt, hanem vigyék vissza az áruházba, ahol vásárolták.

Baleset? Internetes csalás? Fizetési meghagyás? - Mire elég egy jókor jött jogi tanács?

Az életben szinte naponta történnek velünk olyan események, amikor sokat segíthet, ha tisztában vagyunk jogainkkal. Dolgozunk, utazunk, nyaralunk, vásárolunk, étterembe, színházba járunk. Amikor minden rendben van fel sem merül bennünk, hogy sokszor bizony csak a szerencsén múlik, hogy nem kerülünk nehéz helyzetbe. De a szerencse forgandó, a baj nem válogat. Ha pedig megtalál, akkor jól jöhet, ha van valaki, akire számíthatunk. - A Jog365 szakértőjének írása.

Rejtélyes színek a fogkrémes tubusokon – így válassz!

Gyakran egy fogkrémvásárlás során a szimpátia alapján döntünk, amit legfőképpen a csomagolás tetszetőssége, és nem utolsó sorban a reklámok tudatalattinkban való rögzülése „irányít”. Tudatos vásárlóként azonban a csomagolás esztétikus adottságain túli üzenetek is érdekelnek bennünket. De vajon ki(k)nek hihetünk? A fogkrém esetében például hihető-e az a kijelentés, hogy a színkód tulajdonképpen „rejtett” információkat hordoz magában?