2022.11.30. 17:25:00 6904 245

Újabb költségvetés kímélő trükkök, hogy több fussa majd a mézeskalácsra
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Sok háztartásban kapnak sikítófrászt a havi resziszámlák érkezésének idején, a bolti áruk áremelkedéséről nem is beszélve. Átlag kétszer annyit költünk élelmiszerekre mint egy évvel ezelőtt, és sajnos nem azért, mert a fizetésünkből dupla annyi mennyiség futja. Hogyan lesz így szép a karácsony?

Megtakarítás karácsonyi vásárláshoz - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Megtakarítás karácsonyi vásárláshoz

Igen, a december nem csupán erről a pár fényfüzéres, tűlevél illatű napról szól, de valljuk be, ezt az időszakot minden nehézségével együtt várjuk - legalábbis a legtöbben. Hogy a szokásos sütiáradat és a család évente egyszer elkészített kedvenc fogásai is mind az asztalra kerülhessenek, az előttünk álló bő 3 évben spórolhatunk rá egy keveset!

Adventi hangolódás otthon!

Sétáljatok az ünnepi dekorációk között a vásárokban, de ne csábuljatok el pénztárcát nyitogatni! Huss haza, ahol előrelátóan előkészítve ott lapul már a legjobb házi forraltbor és az otthon sütött finomságok! A kürtöskalács és a sült gesztenye is lehet ugyanolyan finom, mint a fabódék kínálta!

Kacsalábon forgó palota helyett odafigyelés!

Nem kell toronyórát vásárolnunk - láncostól - ahhoz, hogy emlékezetes karácsonyi ajándékokat adhassunk szeretteinknek, hiszen aki érti a karácsony igaz értelmét, az a szeretetünket igazoló, figyelmes kis apróságoknak is örülni fog!
Az is jó megoldás lehet, ha “csoportos” élményajándékkal lepjük meg az azonos érdeklődésű családtagjainkat.

Kincsvadászat garázsvásárokon

Nyakadon a céges karácsonyi buli, de az összes alkalmi ruhát látták már a sasszemű munkatársnők rajtad? Nem kell kiadnod súlyos tízezreket teljesen új outfitre, hiszen ruhák csereberéjével, és garázsvásárokon történő böngészéssel igazi kincsekhez lehet jutni!
Aki pedig rendelkezik némi szabó-varró képességgel, porolja le a tudását, és alkossunk a régiekből valami újat!

Apró lemondások? Igen! Azonban ezek kellenek ahhoz, hogy minden mézeskalácsfigura megkaphassa a maga gumicukor-gombjait!

Szerző: GAM

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...