2024.01.06. 12:33:41 6331 235

Újabb holdra szállás, teljes napfogyatkozás, olimpiai játékok – És még mit hoz magával 2024?
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Új év, új remények és lehetőségek. Kíváncsi várakozásban töprengünk azon, hogy vajon mit hoz magával ez a nemrégiben útnak indult 12 hónap. A legtöbb esemény rejtve van előttünk, ám mégis van néhány, amelynek bekövetkeztére számíthatunk 2024-ben. Majdnem biztosan. Például a következőkre:

2024 - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com 2024

2024 szökőév lesz – Ezért a februári hónap egy ráadás nappal fog bővülni. (Van ismerősöd, aki február 29-én született?)

Már javában zajlanak az előkészületek a 2024-es párizsi nyári olimpiai játékokra – Sokak nagy várakozására és nem kis örömére idén július 26. és augusztus 11. közötti időben kerül sor az olimpiai játékok megrendezésére – mégpedig Franciaország fővárosában.

Filmrajongók figyelem: új filmek a láthatáron – Sok érdekes és izgalmas filmalkotásra számíthatunk idén. Az előrejelzések szerint például március elejére várható lesz a Dűne második része; június 14-én az Inside Out 2-ben együtt izgulhatjuk végig az immár tinédzserré lett Riley érzelmi kalandjait; november 27-én pedig a Wicked című filmmel örvendeztetik meg az érdeklődő közönséget, midőn Oz, a nagy varázsló klasszikus történetének újragondolt változata tekinthető meg.

Tanúi lehetünk egy égi csodának : teljes napfogyatkozásra kerül sor 2024. április 8-án – Mindezt azonban csak az Egyesült Államok keleti részén lehet szemügyre venni.

Ez évben sor kerül egy újabb holdra lépésre – Legalábbis a NASA tervei szerint. A Földön kívüli kalandra 2024 év végén kerítene sort, a NASA Artemis-II holdra szállásával. A küldetés kiválasztottjai között egy kanadai és három amerikai űrhajós szerepel (köztük az első nő is).

Indonéziának új fővárosa lesz – A túlnépesedés, az éghajlati változások, valamint az árvízveszély miatt Indonézia kormánya úgy döntött, hogy biztonságosabb lesz Jakarta helyett Kalimantánra helyezni a fővárost.

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Mentsünk el valamit a húsvéti hangulatból! – Mondjuk ezt a szuper receptet!

Nemrég még a húsvéti nyuszit vártuk, most pedig lassan elbúcsúzunk az áprilistól is. Szerencsére a napsütés, az egyre hosszabbodó napok kárpótolnak minket ezért a kis „veszteségért”. De ha lenne kedved megidézni a néhány héttel ezelőtti ünnepi hangulatot, egy finom sütivel biztosan sikerülni fog.

Mindful étkezés – Mert a jóllét az asztalnál kezdődik

Az étel szervezetünk elengedhetetlen hajtóereje, energiabiztosítója, melynek huzamosabb ideig történő megvonása akár súlyos kimenetelű is lehet. Ám századunkra az ételekhez való viszonyulásunk gyökeres változásokon ment át, hiszen ma már nem csak akkor vesszük magunkhoz táplálékunkat, amikor éhesek vagyunk, hanem számos más tényezőtől is függővé válik az étkezésünk. Ha tudjuk, hogy az asztalra helyezett ételek mellett az étkezés minősége ugyancsak befolyással van a gyógyulásunkra, ám az egészségünk kárára is lehet, akkor tudatosabban állunk ehhez a kérdéshez.

Itt a tavasz! – Itt az ideje a lelki nagytakarításnak!

A tél vége, tavasz eleje felé nem csak a testünk, de a lelkünk is kívánja a csicsergős évszakot, hiszen elfáradunk a hosszú, hamar sötétedős, későn világosodós, hideg, fagyos hónapokban. Alig-alig bírjuk vonszolni megfáradt lelkünket a napsugaras évszakig, és meglepetten tapasztalhatjuk, hogy bizony rá is ráfér a nagytakarítás.