2017.08.18. 17:44:12 14164 347

Új játékokkal várunk! Most gyorsan növelheted a nyereményed!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Úgy érzed, egy kicsit lemaradtál a nyári játékfolyamról a nyaralás és szabadságok, vagy éppen a kerti munkák miatt? Most gyorsan bepótolhatod a lemaradást, és pár kattintással növelheted a nyereményszámlád összegét! Közben még szórakozhatsz is, és a pénznyereményen kívül akár Lenovo tabletet, iPhone S6-ot, Római vakációt, wellness-t és más utazást is nyerhetsz!

Nyertes - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Nyertes

A nyári nyereményjátékunk lesz a te szerencse hozód? Csatlakozz mihamarabb, ha még nem tetted volna meg, hiszen új partnerajánlatokkal várunk:

1. Nyerd meg a 3 db Lenovo tablet egyikét egy regisztrációval>>

2. Nyerj Media Markt utalványt, római vakációt vagy wellness élménycsomagot itt>>

3. 400.000 Ft összértékű utalvány? Akár most azonnal! Kattints ide, és letöltheted! Ezenkívül egy iPhone 6S-t is nyerhetsz!

4. Nyerj egy félmilliós álomutazást itt>>

Még több partner ajánlata vár rád a profiloldaladon, csak lépj be a játékba!>>

Még nem vagy tagja a PROAKTIVdirekt nyereményjáték és életmód magazin közösségének?

Csatlakozz most, és még többet is nyerhetsz>>

Miről szól a játék? A nyerésről!

  1. Napi 1000 Ft-ot gyűjthetsz virtuális nyereményszámládra, ha mindennap ellátogatsz hozzánk.
  2. 4 cikk elolvasásával akár 2000 Ft-ot is hozzátehetsz naponta a nyereményalapodhoz. Itt kérhetsz értesítést megjelent cikkeinkről, és kiválaszthatod az érdeklődési köreidet is!>>
  3. Válaszolhatsz kérdőívünk kérdéseire, és ezzel 3.000 Ft-ot zsebelhetsz be kérdésenként!
  4. A fenti partnerajánlatokban való részvétel minimum 1000 Ft-ot érhet számodra - ezt fixen a következő sorsoláson megnyerhető összeghez hozzáadjuk -, de akár 1.000.000 Ft-ot is érhet egy regisztráció, ha a Te nevedet húzzuk ki a bónusz nyereménynövelés sorsolásán.
  5. Facebook megosztásaidért oly annyira hálásak vagyunk, hogy szintén 1.000.000 Ft nyereménynövelést sorsolunk ki a cikkeinket posztoló tagok között! (A cikkek alatt található gombokat illetve linket használd!)
  6. Hívd meg barátaidat is! Az invitálásodnak köszönhető új tagok után 10.000 Ft-ot írunk jóvá a nyereményszámládon.
  7. Amennyiben ezen a sorsoláson nem Te nyernél, akkor sincs okod csüggedni, hiszen az összegyűjtött összeg ott marad virtuális számládon, és legközelebb megnyerheted - sőt, tovább növelheted!

Az így gyűjtögetett összeget negyedéves sorsolásainkon nyerheted meg. A következő sorsolás időpontja: 2017. szeptember 12.

A részletes játékszabályzatod itt olvashatod.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Készítsünk otthon szappant

Ha a szappankészítésre hobbiként tekintünk, akkor többszörösen megtérülő örömben lehet részünk. Hiszen amellett, hogy a színek, illatok, állagok és formák tekintetében valóban csak a képzeletünk szabhat határt, és valahányszor egy-egy újabb változat elkészítésére szánjuk az időnket: éberen, frissen tartjuk a kreativitásunkat. Ráadásul otthon használt termékként megörvendeztethetjük a szeretteinket, pontosan tudván, hogy milyen összetevők lapulnak a szappanainkban. Ha pedig ünnep közeleg, úgy kedveskedhetünk családtagjainkat, barátainkat néhány személyre szabott példánnyal.

Mi lapul a jókislány-szindróma hátterében?

A túl sok jóból is megárthat a sok. A mindig, mindenkinek, minden körülmények között való megfelelési kényszer idővel kifejti a mentális egészségre gyakorolt negatív hatásait. Bár tökéletesen ártalmatlannak tűnik, ha valakit olyan jelzőkkel illetnek, mint: csendes, jól nevelt, engedelmes, mindig mások kedvét és örömét kereső, mégis sok nő önbecsülésén és önbizalmán ejthet súlyos sebeket.

Konkrét célok nélkül nincs siker

Az élet célok nélkül olyan, mint a… és itt most mindenki behelyettesítheti a számára legszimpatikusabb hasonlatvariánsokat erre a kihagyott helyre. Azt már az önsegítő könyvek lapozásából és elszánt jegyzeteléséből, videókból, közösségi oldalakról és tréningekről tudjuk, hogy a sikeres élet elengedhetetlen elemei a célok. Mégpedig a konkrét célok. De miért is fontos kristálytisztán látni azokat?