2021.09.17. 11:13:30 8671 212

Új játék, új esély! Csatlakozz ma, és nyerd meg ezt a fordulót!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Már elindult a PROAKTIVdirekt új, őszi nyereményjátéka, amely egészen december közepéig tart. Ez azt jelenti, hogy még karácsony előtt sorsolunk, így a győztes az ünnepekre már bezsebelheti a nyereményét. Hogy még izgalmasabbá tegyük számotokra a játékot, meglepetéssel indítjuk a szezont új játékosainknak!

Ősz, nyereményjáték - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Ősz, nyereményjáték

A nyári játék lezárult, de a következő forduló még tart!

Ezúton is gratulálunk legutóbbi nyertesünknek, Kiss Gábornak Bárándról!

Az új játék pedig már javában dübörög, érdemes most is csatlakoznod, sőt, ismerőseidet is meghívhatod! Aki most csatlakozik a játékhoz meglepetéssel kezd, Te pedig 10.000 Ft jóváírást kapsz a nyereményszámládra, ha valaki a Te meghívásod következtében regisztrál!

Forog a szerencsekerék!

Új játékosaink idekattintva megpörgethetik szerencsekerekünket és szép kis összeggel gazdagabban nyithatják meg a nyereményszámlájukat:

Mi az a nyereményszámla?

A PROTAKTIVdirekt online játékában folyamatosan gyűjtheted a forintokat aktív részvételeddel. Olvasd magazin cikkeinket, játssz partnereinkkel, oszd meg ismerőseiddel a játékunkat és tartalmainkat, ily módon virtuális pénzt gyűjthetsz, amit a nyereményszámládon írunk jóvá. Az itt összegyűlt összeget negyedéves sorsolásainkon nyerheted meg.

A maximum nyeremény: 10.000.000 Ft

Ha nem Te nyersz? Semmi gond, a játék megy tovább és Te még tovább növelheted a nyereményszámlán látható összeget. Jól hangzik? Csatlakozz a játékhoz>>

Mi a következő lépés?

Regisztráció után térj vissza naponta az oldalunkra, hiszen jobbnál jobb őszi-téli tippekkel, receptekkel, egészségmegőrző tanácsokkal, háztartási praktikákkal, szépség trükkökkel, hírekkel is jelentkezni fogunk. Minden elolvasott cikk után 500 Ft-ot jóváírunk a számládon (maximum 2000 Ft naponta).

Ne csak olvasd, oszd is meg magazinunk cikkeit! A cikkek megosztásával akár 1.000.000 Ft-tal is gyarapíthatod a nyereményszámládon található összeget, hiszen a sorsolás napján a cikkek megosztói között egy egymilliós bónuszt sorsolunk ki!

Partnerajánlatok

A PROAKTIVdirekt tagok előnyös ajánlatokhoz is elsőként férhetnek hozzá. Partnereink jobbnál-jobb akciókkal, ajándékokkal és nyereményekkel várnak ősszel is.

Napelemet telepíteni ősszel is jó befektetés>>

Kétmillió forintos fődíj és értékes ajándékok is várnak idekattintva>>

Akciós kölcsön! Részletek itt>>

Nyerd meg az akár 10.000.000 Ft-os fődíjat!

Ahhoz, hogy részt vehess a nyereményjátékokon, és megkapd a jóváírásokat, illetve esélyes legyél az akár 10.000.000 Ft-os fődíjra érvényes regisztrációval kell rendelkezned.

Ha még nem vagy klubtag, akkor idekattintva ingyenesen csatlakozhatsz hozzánk>>

Már regisztrált tag vagy? Akkor ne felejts el belépni a profilodba>>

Legyen nyereménydús az ősz Mindenkinek! :)

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...