2021.12.27. 17:48:46 8802 261

Új év, új élet – 4+1 film az újrakezdésről, mert közeleg az év vége
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Azt hiszem, sokan vagyunk, akik szinte minden évben csodálkozva tapasztalják, hogy bizony újra itt a december, az év vége, megint eltelt egy év. A húszas éveink után mintha begyorsult volna az idő, a gyerekek születésével ez csak fokozódott. Pedig érdemes néha megállni, számot vetni, esetleg újrakezdeni. Mondjuk, szilveszter környékén.

Szilveszter - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Szilveszter

Ha úgy érzed, egyedül nem megy, nézzük, hogy oldották ezt meg egyes filmszereplők. Popcornt elő, nagy levegő, és mozi innndul! Jöjjön néhány filmes alkotás az újrakezdésről!

Forrest Gump

Tom Hanks egyik legjobb filmes alakítása, és ezek mellett talán az egyik legszebb történet arról, hogy mindenben érdemes meglátni a jót, néha megállni, levonni a következtetéseket, vagy csak gyönyörködni az élet szépségeiben. És mindig újra lehet, és újra is kell kezdeni.

Vadon

Egy fiatal nő, szinte 0 túrázási tapasztalattal nyakába veszi Amerikát, mert úgy érzi, csak így szabadulhat meg a múltjától, és kezdhet új életet. Igaz történet inspirálta!

Ízek, imák, szerelmek

Finom ételek, kis és nagy szerelmek, gyönyörű tájak, és rengeteg utazás… a lélek legmélyebb bugyraiba. Hogy aztán a főhős (Julia Roberts) újra megtalálja önmagát, és újrakezdje az életét.

Az utolsó vakáció

Mit tegyünk, ha megtudjuk, halálos kór gyötör minket? Tegyük fel minden pénzünket, utazzunk el oda, ahova mindig is vágytunk, élvezzük egy luxusszálloda minden kényeztetését és változtassuk meg a körülöttünk lévők, így a magunk életét is? Hm, egész jó ötlet! Queen Latifah a film főhőseként így értelmezi az élet lezárását, ami (a téves diagnózisnak köszönhetően) végülis újrakezdés lesz.

Bridget Jones naplója

Bármelyik Bridget Jones film kerülhetett volna ide, mert a szőke újságírónál nagyobb és viccesebb újrakezdő nemigen létezik a Földön. Ő az a tipikus „Ha az élet citrommal kínál, kérj hozzá tequilát!” típus.

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...