2017.09.24. 14:06:30 11812 307

Tüntesd el a lakkot! – Körömlakklemosó nélkül!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Már megint lepattant a lakk a körmödről? Pont most, pont itt? Éppen a nyaralás kellős közepén? Ugyan a pihenés minőségét nem befolyásolja az az apró kis hiba, de azért zavarja a szemünket. Persze, a körömlakklemosó otthon maradt. Akkor ez most így marad a pihi végéig?

Körömlakk lemosása - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Körömlakk lemosása

Szerencsére néhány mentőötletet már felfedeztek a szakértők, úgyhogy nincs minden veszve, ha lemosó nincs is éppen kéznél! Persze, ezek a módszerek nem „állandóra” lettek kitalálva, valószínűleg túl gyakran alkalmazva egyik sem tenne jót sem a körmöknek, sem az azt körülvevő bőrnek. De vészhelyzetben bevethetőek!

Így távolítsd el a körömlakkot lemosó híján!

Ne csak a hajadra fújd!

A különböző hajsprayk is segítségedre lehetnek, ha nincs kéznél körömlakklemosó. A bennük lévő alkohol csodásan leoldja a nem kívánt színt.

Elő egy másik színnel!

Igen, valóban arra gondolunk, hogy egy másik lakkal eltűntethető a hibás vagy megunt szín! Csak vigyél fel egy másik lakkból egy vastag réteget a már lakkozott körmödre, hagyd nagyon rövid ideig száradni (csak éppen hogy száraz legyen), majd egy vattapamacs segítségével dörgöld le a színeket a körmödről. Ha a felső, vastagabb rétegű kellően meglágyította az alsó réteg lakkot, könnyedén lejön majd mindkét szín.

Nem csak illatos, de szuper segítség is!

Ha körömlakklemosó nincs is Nálad, a kedvenc parfümödet biztos magaddal vitted! Valószínűleg némi alkoholtartalommal azért bír az illatos permet. No, hát fújj egy keveset a körmödre, és a parfüm ennek a bizonyos alkoholnak köszönhetően kicsit feloldja a lakkot, amit egy vattapamacs segítségével ledörzsölhetsz.

Forrás: miss.at

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Szépítsd a kerted, töltsd fel a lelked

A kert és a kertészkedés fizikai és mentális egészségre gyakorolt számos pozitív hatásáról már többször értesülhettünk. Van azonban a kertekben valami misztikus szépség, valami őserő, amelynek mi magunk is alkotóivá, formálóivá válhatunk. Hihetetlen élmény gyönyörködni a munkánk szó szerinti és átvitt értelmű gyümölcsében és pompájában, elégedetten és elérzékenyülten mustrálni a kertünkbe varázsolt parányi paradicsomi hely folyamatosan megújuló szépségét.

Az artériákban lévő mikroműanyagok növelhetik a szív- és érrendszeri betegségek kockázatát

Az elszomorító tények szerint az egészségre és a környezetre egyaránt káros mikroműanyagok hatalmas mennyiségben vannak jelen. Mindenhol. Ami nem meglepő, hiszen kimutatták, hogy 2019-ben a műanyagtermékek globális szintű éves kibocsátása megközelítette a 460 millió tonna mennyiséget. Ilyenkor természetesen felmerül az újrahasznosítás kérdése, mint (vélt) mentőöv a műanyaghulladékokkal való küzdelem során. Sajnos ennek a műanyagmennyiségnek alig 9 százalékát sikerül újrahasznosítani.

Tényleg le lehet fogyni műtéti úton?

Amikor valaki túlsúllyal küzd, és már minden létező megoldást kipróbált, a műtét lehet az egyik utolsó remény a változásra. Ilyenkor viszont sok a kérdés-kétely, érdemes-e belevágni és mennyire kockázatos egy ilyen beavatkozás. Na és persze a legfontosabb: várható-e látványos eredmény és javulás a végén.