2023.02.27. 14:33:44 6338 262

Tükrök az otthonodban! - 2+1 ok, hogy szerezz be minél többet!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Azon túl, hogy rendkívül praktikus és például a fürdőszobában nélkülözhetetlen, lakberendezési szempontból sem elhanyagolható a szerepe. Hogy miért lehet jó megoldás a tükör a lakás dekorálására? Olvass tovább, és mutatunk néhány okot rá!

Tükör a fürdőszobában - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Tükör a fürdőszobában

Kösd össze a hasznost a kellemessel és használj tükröt, mert…

... nagyít!

A kis teret, szűk folyosót egy jól megválasztott tükör nem csak feldobja, de akár optikailag növelheti is! Hidd el, van helye a hálószobában, az apró előszobában, de még a szűkös közlekedőben is!

... minden stílushoz passzol!

Legyen otthonod bármilyen dekorációs eszközökkel, bármilyen trend szerint berendezve, a tükör mindenhez passzol. Csupán a keret stílusát kell megválasztanod, vagy maradhat „keretek” nélkül is, és már otthonod része is lesz.

... még a fényeket is feldobja!

Egy jól megválasztott és egy jó helyre felszerelt tükör segíthet az aktuális helyiség fényeinek jobb elosztásában, vagy inkább „elszórásában” is. Mintha teljesen más fény vetülne a szobára, nappalira, ha a falon helyet kap egy tükör is.

Ötlet: haushaltstipps.net

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...