2020.08.24. 15:37:34 7366 246

Tükrök a lakásban – Iránymutatás a feng shui szerint
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A feng shuiban kiemelkedő szerepe van a tükröződő felületeknek, ugyanis a csi-áramlásokat kedvezően tudjuk velük irányítani! Így a megfelelő helyre akasztott tükörrel energiahiányos helyekre tudjuk áramoltatni a csit. Azonban a tükör formája sem mindegy!

Tükör a fürdőszobában - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Tükör a fürdőszobában

A legtöbb jól szervezett és szépen berendezett otthon akarva-akaratlanul is alkalmazza a feng shui alapelveit. Amikor arra törekszünk, hogy a kellemes hangulat és több természetes fény uralja a teret, nem kerülhetjük el a tükrök át- vagy felhelyezését sem.

Amit jobb elkerülni a tükrök kapcsán:

  1. Ne akasszunk a falra homorú tükröt, mert kicsinyítik, és fejjel lefelé fordítják a képet! Ugyancsak tiltólistán vannak a törött, homályos és mozaiktükrök is.
  2. Soha ne akasszunk egymással szembe két tükröt, mert ezek között meg fog rekedni az energia!
  3. A hálószobában található tükrök sajnálatos módon visszaverik ránk az alvás közben távozó negatív energiákat. A konyhában pedig a tűz elemmel kerül ellentétbe a vizet képviselő tükör.
  4. Semelyik, de főként a bejárati ajtóval szembe se helyezzünk el tükröt, mert így a beáramlani próbáló energia nagy része visszaverődhet.

Erre törekedj tükrök használatánál:

  1. Válassz sík felületű vagy kissé domborúbb tükröt! Ez utóbbi szélesebb képet nyújt, és jobban szét lehet szórni az energiát és a fényt.
  2. Használj a célnak megfelelő nagyságú tükröket! Ha az arcodat szeretnéd benne megnézni, tükröződjön benne az egész fejed. Ugyanígy járjunk el az egész alakot mutatni hivatott tükörnél is, ne vágja el a tükör széle a tükörképünket!
  3. Egy hosszú tükör jó szolgálatot tehet az étkezőasztal szomszédságában, ezáltal megduplázhatod a támogatási körödet. (Bár a kedvező hatás nagyban függ a vendégek személyétől is.)
  4. Fényforrások, főleg gyertyafény megkétszerezéséhez bátran használható tükör. Ki ne szeretne tehetősebb lenni? A folyosók falai szinte kiáltanak egy tükörért, hogy az ott áramló csi kicsit lelassulhasson – Egy a lényeg, az ne a végére kerüljön!
  5. Fő szabályként elmondható, hogy a tükör nem kerülhet mögénk, úgy érdemes íróasztal és kanapé közelében elhelyezni a tükröt, hogy pozitív dolgot lássunk benne ültünkben, és rálássunk a tér azon pontjaira is benne, ami nélküle rejtve maradna.

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Mit készítsünk articsókából?

Az articsóka nem része a hagyományos magyar konyhának, így jóformán nem is tudjuk elképzelni, hogy a pizzán kívül mit lehetne belőle készíteni. Pedig a világ konyhái remek recepteket álmodtak meg ezzel a különleges zöldséggel. Lássunk néhányat ezek közül, amellyekkel az articsóka belopja magát a kedvenceid közé!

3 kisgép, amivel jóval kényelmesebb a háztartásvezetés

Hogyha belegondolunk, hogy anyáinknak, nagyanyáinknak - a korábbi felmenőkről már nem is szólva-, mennyivel több munkát kellett fektetniük a háztartás vezetésébe, bizony a mosógépért, de még a porszívóért, mosogatóért is hálát adhatunk. A fejlődés nem állt meg, nézzük, hogy jelenleg milyen hasznos kütyük könnyítik meg a hétköznapi háztartásvezetést!

Fűszeres padlizsánkrémmel a zöldségfogyasztás növeléséért! Szakértőnk receptje

Sajnos Magyarország nagyon rosszul áll zöldségfogyasztás tekintetében: Európában mi fogyasztjuk a legkevesebbet, csak a népesség 30%-a eszik minden nap valamilyen zöldséget. Ezen a helyzeten nagyon jó lenne változtatni, hiszen a zöldségek a legjobb élő tápanyagforrások, tele vitaminnal és ásványi anyaggal, valamint az egészséges emésztéshez (is) szükséges rostokkal. Megfelelő zöldségfogyasztás nélkül sem az egészséges életmód, sem az egészséges testsúly elérése nem képzelhető el. Különösen fontos ez hazánkban, hiszen sajnos az elhízás tekintetében is Magyarország vezeti a listát Európában.