2017.09.27. 12:29:17 8049 232

Trónok harca koncertshow jövő májusban a Sportarénában
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Folytatódik a világszerte hatalmas sikert aratott Trónok harca televíziós sorozathoz kapcsolódó koncertshow. A látványos színpadképpel és videotechnikával, nagyzenekarral, kórussal és szólóénekesekkel megtámogatott produkció, amelyet Ramin Djawadi zeneszerző vezényel, 2018. május 18-án lesz látható a Budapest Sportarénában.

Trónok harca - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Trónok harca

Az Emmy-díj nyertes HBO-sorozat hét évadot felölelő zenei koncertélménye 45 városba jut el a turné során Európában és Észak-Amerikában, többek között Londonba, Párizsba, Berlinbe, Amszterdamba, Stockholmba, Prágába, New Yorkba, Torontóba, Los Angelesbe, Chicagóba és Bostonba - közölte a szervező Live Nation szerdán az MTI-vel.

"A produkció mérete és látványa magával ragadó módon kelti életre Westeros és Essos világát" - idézte a közlemény Ramin Djawadit. A turné 2017 februárjában indult Észak-Amerikában, három évvel azután, hogy az ötlet Djawadi fejéből kipattant. Az előadást a rajongók és a kritikusok egyaránt kedvezően fogadták.

A közlemény kiemeli: amennyire a Trónok harca cselszövései és világa eseményekben gazdag, a sorozat népszerű zenéje ugyanígy együtt él a rajongókkal, a gondosan felépített dalok a karakterek közötti legfontosabb pillanatok érzelmi súlyát hangsúlyozzák, mélységet kölcsönöztek a csatajeleneteknek és életre keltetették George R.R. Martin könyveit. A rendkívül népszerű főcímzene önmagában a popkultúra részévé vált.

A jövő májusban új verzióban induló turnét az HBO Global Licensinggel együttműködve szervezték. A koncertshow újabb felvételeket és képanyagokat tartalmaz, amelyeket kifejezetten a 45 állomásos turnéra készítettek. A koncertkörút május 8-án indul Madridban és húsz várost érint Európában május és június folyamán. Az észak-amerikai kör szeptember 5-én kezdődik Vancouverben és október 14-én zárul Torontóban.

Ramin Djawadi előző munkái közé tartozik a Grammy-jelölt Vasember filmzene 2008-ból, valamint a Tűzgyűrű, a Titánok Harca és a Warcraft. A Trónok Harca mellett Emmy-díjra jelölt volt olyan televízíós munkáiért, mint az HBO-n futó Westworld, vagy a Jövő emlékei, illetve a Szökés. Legújabb projektjei közül kiemelkedik az októberben a mozikba kerülő Hegyek között című film zenéje.

A George R.R. Martin fantasy könyvsorozatán alapuló Trónok harca a Westeros kontinensén élő nemesség és árulásaik története, ahol a nyarak és a telek évekig tarthatnak, és csak a hatalom vágya örök. Az Emmy- és Golden Globe nyertes sorozat az egész világon megragadta a rajongók fantáziáját, és az egyik legnépszerűbb televíziós sorozattá vált.

Forrás: MTI

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...