2018.01.10. 09:16:51 11000 315

Trendek az otthonodban - most ez az újdonság a lakberendezésben!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Szerinted lesz új a nap alatt, vagy régebbi trendeket csomagolnak új köntösbe? Esetleg egy-egy eredményes ötletet kevernek újra, hogy meglovagolhassák a korábbi sikereket?

Lakberendezés - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Lakberendezés

A sterilnek ható, sokszor takarítandó fehér felületeket mindenesetre lecserélték természetesebb színűekre. De mi a helyzet az anyagoknál? Alábbi kis összeállításunkból ez is kiderül, mivel a legmeghatározóbb 2018-as trendeket szedtük csokorba. Mielőtt fény derül arra, mi az, ami kívánatos, nézzük meg, mit ajánlatos száműzni az élettérből (Amennyiben lakáskultúra fotózásra adnánk a fejünket):

  • Pozsgás növények. Nem olyan rég pont arról adtunk hírt, hogy jobban teszed, ha elárasztod a nappalidat és a teraszt kaktuszokkal. Most pálfordulás következett be és a színes, leveles növények a divatosak.
  • Tiszta fehér konyha. Vigyél egy kis színt bele!
  • Bárszekrény és zsúrkocsi. Cseréld le a praktikusabbnak kikiáltott kávés verzióra.

Az otthonos érzés érdekében: „Karamellizált” kiegészítők és falak

Ha a falak átfestésével igyekszel új, modern hangulatot adni a lakhelyednek, válaszd a meleg barna és vörös, illetve a karamell árnyalatokat. Ugyanez a színvilág ajánlott a műremekek, egyéb lakberendezési kiegészítők terén.

Konyha: Továbbra is világos, de természetesebb

Világos színű fa bútorok veszik át a fehér konyhaszekrények helyét a modern konyhákban. Leggyakrabban a síkfrontokra kerülnek ezek a bútorok, és annál trendibbek, minél egyszerűbb a formavilág. Hódít a kék szín is!

Kék és fahatás a konyhábanKék és fahatás a konyhában

Nappali: Virágminta és merész kontraszt űzi el a szürkeséget

Komplett virágos rét és erős, kontrasztos színek mindenütt: székeken, díszpárnákon, drapériákon és még a tapétákon is.

Fürdőszoba: Az ellentétek találkozásának színhelye

Élénk színű járólapok és geometrikus csempék szolgálnak háttéréül az ezeknél mindenképpen világosabb árnyalatú és „halszálkásnak” ható keményfa bútoroknak.

Színes fürdőszobaSzínes fürdőszoba

Ha kell egy kis csavar: Fémek a fával

A matt metál fém színű betétek, berendezések, háztartási gépek továbbra is divatosnak ítéltettek. Azonban nem mindegy, milyen környezetbe kerülnek beépítésre! A hangsúly továbbra is a fából készült bútorokon van.

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...