2024.02.17. 15:29:00 6681 194

Tökéletesen száraz ruhák – Akár egy éjszaka alatt!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Télen a fűtés rásegít, de azért ebben az évszakban nem olyan egyszerű ruhákat szárogatni. A kinti, friss levegőt felejtsük el, hiszen az alacsonyabb hőmérséklet alatt akár meg is fagyhatnak a ruhaneműk, rólunk már nem is beszélve, legalábbis a teregetés alatt.

Teregetés beltéren - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Teregetés beltéren

Ugyan a naptár nemsokára márciust mutat, azért a szabadban teregetős időre még várni kell, hiszen a hőmérő higanyszála nem emelkedik olyan gyorsan, mint ahogy mi azt szeretnénk. Így ki kell bekkelnünk még ezt az időszakot és megúszni ezt a teregetős dolgot házon belül.

Gondot okoz a ruhák teregetése beltéren?

  • Néha muszáj bevetnünk technikai segítséget is! Ha van rá lehetőséged, egy szárítógép kihúzhat a slamasztikából a téli nagymosás idején.

  • Ha egy másik technikai újítást vetnél be, egy párelszívó készülék jó szolgálatot tehet! Tedd abba a helyiségbe, ahol a ruhák száradnak, indítsd el és láss csodát, a rucik előbb kerülhetnek szárazan a szekrénybe, mint a masina nélkül!

  • Ha pedig maradnál egy egyszerűbb megoldás mellett, akkor egyszerűen centrifugázd ki a ruhákat, de duplán ám! Így időt spórolsz, hamarabb lesznek „szekrénykészek” a nadrágok, pólók, pulcsik!

Forrás: brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...